Sari direct la conținut

Click: Monica Columbeanu si Iulia Albu, la cutite!

Monica Columbeanu si Iulia Albu au fost timp de cateva luni cele mai asteptate prezente la evenimente mondene, eclipsand intreaga “asistenta”. Ceea ce se credea a fi cea mai frumoasa si stransa prietenie din inalta societate s-a transformat intr-o simpla amintire.

Se pare ca in urma aparitiilor Iuliei Albu in emisiunea Monicai Columbeanu de pe B1 TV, aceasta a fost asaltata de oferte din partea televiziunilor, Monica “simtindu-se eclipsata”.

Acest fapt pare ca a deranjat-o, insa, pe sotia lui Columbeanu. Pe de alta parte, exista persoane care sustin faptul ca Monica ar fi incercat sa ii faca un loc prietenei sale in grila de programe a postului de pe Calea Victoriei.

Totodata, circulau si informatii care spun ca Monica nu ar fi fost tocmai bine sfatuita de prietena sa, Iulia Albu, de-a lungul timpului, “influenta acesteia fiind una nu tocmai buna”. Pentru a afla adevaratul motiv al asa-zisei certi dintre cele doua vedete, le-am contactat telefonic. Iata ce au declarat Monica Columbeanu si Iulia Albu.

Integral in Click!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro