Sari direct la conținut

Click: Prostituata milionara, proces pentru un film porno soft

Click

Ashley Alexandra Dupré (22 de ani), prostituata care l-a demis pe guvernatorul statului New York, Eliot Spitzer, a dat in judecata compania care a produs un material video in care ea apare in ipostaze indecente, informeaza OK!Magazine.

Ashley a aparut in anul 2003, cand nu avea decat 17 ani, intr-unul din filmele „Girls Gone Wild”, devenite in Statele Unite o marca de succes pentru genul „soft porn”. Ea acuza compania producatoare, Mantra Inc., ca imaginile au fost realizate fara aprobare si solicita, in consecinta, plata unor despagubiri in valoare de 10 milioane de dolari pentru daunele aduse imaginii sale.

Joe Francis, boss-ul de la Mantra Inc., si-a exprimat intr-un comunicat nedumerirea si indignarea fata de actiunea declansata luni de Ashley Dupré. „Este de neinteles ca poate d-ra Dupré poate sa sustina ca nu si-a dat acordul pentru a aparea in „Girls Gone Wild”, cand noi detinem caseta video in care ea ne da aprobarea, in timp ce isi prezinta datele de identificare”.

Anterior, Francis ii oferise 1 milion de dolari lui Ashley Dupré pentru o sedinta foto si o campanie de promovare pentru „Girls Gone Wild”, dar dupa ce a descoperit caseta video din 2003 intelegerea a picat. Cu toate acestea, el spune ca solutia amiabila este cea mai potrivita. „Ea a refuzat oferta, dar daca o va reconsidera am fi fericiti sa discutam. Trebuie sa aiba in vedere ca este considerabil mai mult decat sumele platite de guvernatorul statului New York, iar activitatile noastre nu sunt ilegale.”

Evenimentul Zilei

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro