Sari direct la conținut

Click: Wesley Snipes, trei ani dupa gratii?

Guvernul american a anuntat, marti, ca a cerut pedeapsa maxima, trei ani de inchisoare si o amenda de cinci milioane de dolari, pentru Wesley Snipes, dupa ce a stabilit ca actorul se face vinovat de evaziune fiscala, in perioada 1999 – 2004, informeaza AFP.

Pedeapsa va fi stabilita pe 24 aprilie de un judecator federal din Ocala, Florida. Actorul a fost achitat de alte acuzatii, mult mai grave, precum asociere in vederea comiterii de infractiuni. Daca ar fi fost retinute si aceste acuzatii, pedeapsa primita ar fi putut ajunge chiar si la 15 ani de inchisoare.

Potrivit actului de acuzare, Snipes nu a completat declaratiile federale de impozitare pentru perioada 1999 – 2004 pentru a evita sa plateasca o suma care se ridica la 15 milioane de dolari si a provocat un deficit de 41 de milioane de dolari serviciilor fiscale. Din datele obtinute de anchetatori, se pare ca Snipes, impreuna cu doi amici, ar fi falsificat mai multe declaratii fiscale, in scopul stabilirii unei sume mai mici de plata catre stat.

Integral in Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro