Sari direct la conținut

CNADNR a distribuit pana marti peste un milion de roviniete din noul model

HotNews.ro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a repartizat pana marti, 5 august, un numar de 1,07 milioane de roviniete din noul model, pentru toate tipurile de vehicule, se arata intr-un comunicat al institutiei. Astfel, CNADNR a repartizat 347.500 de roviniete cu valabilitate de o zi, 402.000 cu valabilitate de o saptamana si 322.500 de roviniete cu valabilitate de o luna.

Cele 1,07 milioane de roviniete au fost repartizate catre Petrom, OMV Romania Mineraloel, MOL Romania, Rompetrol Downstream, Speedy Driver, subunitati ale CNADNR din Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov si Constanta, Sectiile de Drumuri Nationale si la Agentiile de Control si Incasare ale CNADNR deschise in punctele de trecere a frontierei.

Ceilalti distribuitori autorizati ai CNADNR, respectiv Posta Romana, Scala Assistance si UNTRR elibereaza in continuare roviniete ecuson (modelul vechi) pentru toate tipurile de vehicule si numai pentru perioada de valabilitate de 12 luni.

Vezi aici, aici si aici listele cu adresele si numerele de telefon ale punctelor de distributie a rovinietelor matca – cupon si a rovinietelor ecuson.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro