Sari direct la conținut

Compania de IT Endava angajeaza in tara 250 de persoane in acest semestru

HotNews.ro

Compania de servicii IT Endava promite ca va angaja in Romania peste 250 de persoane in primul semestru, iar o buna parte dintre ei vor fi recrutati la un eveniment care se va tine intre 24 si 28 ianuarie la Iasi. La nivel national, compania a efectuat circa 50 de angajari in 2012. Endava are 750 de angajati pe plan mondial si o cifra de afaceri de 24 milioane euro. In tara compania are peste 300 de angajati.

Printre cei mai cautati IT-isti se numara dezvoltatori Java si .Net, testeri software, project manageri si business analisti. In acelasi timp, pentru centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca si Bucuresti sunt cautate profile cum ar fi arhitecti software, specialisti Business Inteligence, ingineri de suport, analisti service desk sau 3rd line consultants pe tehnologii Microsoft si Unix & Networking.

Dintre cele 250 de angajari anuntate pentru prima jumatate a acestui an, aproximativ 180 sunt pozitii deschise la Iasi, unde compania numara in prezent peste 130 de angajati. La Cluj-Napoca, unde se afla cel mai mare centru de dezvoltare al companiei din Romania, cu peste 190 de angajati, vor fi recrutati alti 35 de specialisti IT in primele 6 luni din acest an.

In Bucuresti, unde compania are un centru regional de coordonare si consultanta, compania isi va extinde echipa de la 10 la 50 de persoane. La 1 ianuarie 2012 Endava Romania numara aproximativ 340 de angajati la nivel national, cu 33% mai mult decat in ianuarie 2011, iar in primele doua saptamani ale anului 2012 compania a efectuat deja aproximativ 50 de angajari.

Aproximativ 20% dintre posturile deschise la Iasi si Cluj-Napoca se adreseaza candidatilor entry-level, in timp ce restul posturilor sunt destinate in proportii egale candidatilor cu un nivel mediu de experienta si seniori.

Compania va organiza la Iasi in perioada 24-28 ianuarie un eveniment de recrutare, Endava Career Days, aflat la a doua editie. In toata aceasta perioada, candidatii pot sustine interviuri colective de angajare, urmand ca la finalul evenimentului cei care au fost selectati sa primeasca oferte de angajare.

Endava este o companie privata de servicii IT infiintata in 2000. Cu peste 750 de angajati, Endava are opt sedii in Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova si are o cifra anuala de afaceri de peste 29 milioane de lire serline/34 de milioane de euro. Printre clientii Endava se numara companii precum: IMG Worldwide, UBS, Cadbury, Banca Transilvania, BancPost, AVIVA, Aegon Life, BRD Fond de Pensii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro