Sari direct la conținut

Concert Alexandru Andries: Ne place Tamara

HotNews.ro

Daca te afli la un concert in care artistul din fata ta glumeste la fel de bine precum canta, iar la un moment dat auzi versurile „Imi place Tamara/ Si-atunci cand ridica capacul,/ Imi place Tamara,/ Imi place pe dracu!”, ei bine, ai dat de Alexandru Andries.

Cu ocazia implinirii a 10 ani de existenta, Teatrul Act a sarbatorit, timp de o saptamana, prin seri de teatru si muzica. Finalul evenimentului a fost marcat prin concertul sustinut de Alexandru Andries, duminica seara. Alaturi de celebrul folkist s-au aflat pe scena Dan Byron (voce si flaut), 6fingers (pian, coleg cu Dan in trupa Byron) si Ioana Maria Mantulescu (voce).

Cochetul teatru a fost umplut pana la refuz, lucru observat chiar si de Andries: „Vad ca sunteti in numar foarte mare in seara aceasta. Cred ca noi o sa plecam”.

Artistul a venit pe scena cu o serie de piese „scoase de la naftalina”, in timp ce alte cinci au fost cantate live pentru prima oara. „E bine daca nu ne ies. N-aveti de unde sa stiti”.

Din repertoriul axat pe cantece de dragoste (Ochii tai, Fiindca ea nu e aici, O fata prudenta) nu puteau sa lipseasca piesele cantate de Andries in urma cu o saptamana, in cadrul concertului unplugged sustinut de Byron. Este vorba de cantecele Departe (versiunea in limba romana a piesei Far Away a celor de la Byron) si Cea mai frumoasa zi.

Reactia publicului? Aplauze din plin, motiv pentru Alexandru Andries de a exclama spiritual „Ne place toata lumea, dar mai ales cei care ne aplauda”. Intr-adevar, dupa o ora de cantat, la insistentele publicului, a avut loc si un „bis” concretizat in celebra piesa Tamara. Nu inainte de a mai auzi o replica plina de umor din partea lui Andries: „Asa e. Noi ne prefacem ca plecam, dumneavoastra aplaudati”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro