Sari direct la conținut

Cotidianul: Pedelistii s-au saturat cam repede de Parlamentul European

Cotidianul

O parte dintre ei nici nu s-au obisnuit bine cu Bruxelles-ul, ca s-au si razgindit. Nu mai vor sa fie europarlamentari si se viseaza primari sau sefi de Consiliu Judetean. La nici cinci luni dupa ce s-au instalat in fotoliile de europarlamentari, Sorin Frunzaverde, Dumitru Oprea si Maria Petre (toti de la PD-L) vor sa lase balta Parlamentul European pentru a reintra intr-o noua campanie electorala pentru alegerile locale din iunie, acolo unde vineaza noi functii de conducere.

Fostul ministru al Apararii Sorin Frunzaverde este de altfel primul europarlamentar care a anuntat in urma cu mai bine de-o luna ca va parasi PE pentru a candida in vara.

Frunzaverde vrea sa fie baron local de Caras-Severin, urmind sa candideze uninominal pentru postul de presedinte al Consiliului Judetean.

Nici retragerea lui Dumitru Oprea nu este chiar o surpriza. Numele fostului rector al Universitatii “Al. Ioan Cuza” din Iasi este vehiculat de mai multa vreme ca si candidat pentru postul de primar al orasului moldovean.

Maria Petre este ultima venita in club: aceasta a anuntat la sfirsitul saptaminii trecute ca va candida pentru functia de primar al Sloboziei. Contactata ieri de Cotidianul, Petre ne-a declarat ca nu este neobisnuit ca un parlamentar european sa plece pentru o candidatura nationala. “Am luat aceasta decizie dupa o importanta perioada de gindire.

Cotidianul

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro