Sari direct la conținut

Creare Resurse Umane, o noua companie HR pe piata romaneasca

HotNews.ro

Pau Hortal, un renumit specialist spaniol in resurse umane, a deschis in Romania o companie – Creare Resurse Umane, ce ofera consultanta in afaceri si resurse umane. Creare Resurse Umane ofera servicii, atat pentru sectorul privat cat si pentru cel public, in consultanta in afaceri, consultanta in resurse umane, formare personal, selectie de personal, servicii de outsourcing, gestiune personal temporar, servicii de plasare sau gestionarea programelor de formare profesionala, consultanta in materie de proiecte si orientare profesionala.

„Romania a fost o descoperire pentru mine aproape acum 2 ani. Ceea ce a inceput ca o calatorie de vacanta s-a transformat intr-unul dintre proiectele mele profesionale esentiale. Cred ca motivul fundamental este ca vad in Romania Spania de acum 25 de ani si vad tinerii romani cu potential si posibilitate de a cuceri lumea”, a declarat Pau Hortal.

Acesta are o experienta de peste 20 de ani in domeniul resurselor umane. In anul 1988, Pau Hortal isi deschidea in Spania propria companie – Creade, care a fost timp de 20 de ani in topul firmelor de profil spaniole si care, ulterior, a fost vanduta grupului Adecco.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro