Sari direct la conținut

Cum au ajuns politicienii europeni să se certe din cauza unui serial ușor de pe Netflix: „Domnul Macron ar trebui să se relaxeze”

HotNews.ro
Cum au ajuns politicienii europeni să se certe din cauza unui serial ușor de pe Netflix: „Domnul Macron ar trebui să se relaxeze”
Emily in Paris/Profimedia

Politicienii europeni se ceartă din cauza serialului „Emily la Paris”, primarul Romei, Roberto Gualtieri, răspunzându-i președintelui francez Emmanuel Macron pe tema acestui serial produs de Netflix, scrie publicația Politico.

„Dragă Emmanuel Macron, nu-ți face griji: Emily se descurcă foarte bine la Roma”, a spus Gualtieri miercuri. „Și apoi nu poți controla inima: să o lăsăm pe ea să aleagă”, a adăugat el.

Gualtieri a răspuns comentariilor lui Macron în timpul unui interviu acordat miercuri revistei Variety, în care liderul francez a declarat că va „lupta din greu” pentru a o aduce pe Emily înapoi la Paris.

„Emily în Paris la Roma nu are sens”, a declarat Macron în timpul interviului, adăugând că spectacolul este «super pozitiv în ceea ce privește atractivitatea» pentru Franța.

Serialul, unul dintre cele mai mari succese ale Netflix, spune povestea expatului american Emily Cooper care trăiește și lucrează la Paris. Cu toate acestea, Emily urmează să se mute din Paris la Roma în următorul sezon.

Într-un interviu acordat miercuri publicației The Hollywood Reporter Roma, Gualtieri l-a avertizat pe președintele francez să nu „intimideze sau să interfereze cu planurile de producție ale Netflix” pentru următorul sezon al serialului.

Gualtieri a mai spus că a vorbit despre comentariile lui Macron cu primarul Parisului, Anne Hidalgo, și amândoi au râs despre asta.

„Vedem mutarea lui Emily la Roma ca pe o confirmare a faptului că orașul nostru devine din ce în ce mai important și suntem destul de relaxați cu privire la deciziile de producție ale Netflix. Ei știu ce fac”, a spus el, adăugând: „Ca să fiu sincer, credem că domnul Macron ar trebui să se relaxeze”.

INTERVIURILE HotNews.ro