Sari direct la conținut

Cum e corect? Umbli sau nu gol pușcă prin vestiar? / Povestea de la sală

HotNews.ro
Sală fitness, Foto: © Ivan Statkevych | Dreamstime.com
Sală fitness, Foto: © Ivan Statkevych | Dreamstime.com

Fac fitness, fac piscină. Adică, trag și eu un pic de fiare și înot un pic. Nicio performanță nu fac, nicio grație nu am. Domle, mă trezesc, în vestiar, cu omul gol cum l-a făcut steroidul și șaorma umblând vesel, nevinovat prin tot vestiarul. Pun și eu o problemă. E corect? Să-ți arăți jderu’ în vestiar?

Mi se urează “Spor la muncă”, îmi pun șort și tricou. Intru în sală. Îmi fac numărul de exerciții, ies din sală. Mă întorc în vestiar. Fac duș. Drumul spre duș și înapoi îl fac îmbrăcat în șort și tricou. În cabina de duș îmi dau șortul jos. Și tricoul. Sunt gol doar în cavbina de duș. Apoi, mă șterg cu prosopul și mă retrag la cutiuța mea unde am hainele și îmi pun hainele de stradă pe băncuța mea. Când îmi schimb hainele de sală cu cele de “stradă” țin mereu un prosop pe organele și goliciunile mele.

Nu e vorba de laudă sau că-s „mici”

Or fi. Dar nu mi se pare firesc să mi se vadă alea și nici alelalte. Dar la Sală s-au schimbat moravurile și năravurile.

Sunt personaje care-și arată jderul, umblă mândriiiii nevoie mare dintr-o parte în alta, fac duș, se bărbieresc, umblă cu jderul la vedere.

Goi pușcă. Și știți cum e la vestiar. Nu e loc. Dacă tu stai pe băncuța ta, celălalt trece cu jderu’ tău pe la nasul tău. Vestiarul nu are niciodată un culoar prea larg pentru 2 persoane. Dacă celălalt vine cu jderul peste tine, trece direct pe la nasul tău. Adică, trebuie să-i înfrunți goliciunea în toată platitudinea ei măricică, sau mititică. Pun și eu o problemă.

E corect? Să-ți arăți jderu’ în vestiar?

Deci, nu e loc de el, să spunem că ar fi prima problemă. Dar de fapt, nu e prima problemă dimensiunea. Prima problemă e: cât de gol umbli prin vestiar? Și eu zic atât. Nu umbli gol prin vestiar. Goliciunea ta e goliciunea ta. Trupul îl arăți lu’ tine-n oglindă, lu’ mama ta și la iubirile tale.

În rest, țineți-l în haine, în trening.

Se confundă vestiarul cu dormitorul. O fi bine o fi rău? Nu e o problemă de bine sau rău. E decență. Există un pic de obraz? Cât de gros să ai obrazul ca tu să umbli în alea goale minute în șir prin vestiar? Și nu doar să umbli ci și să porți conversații pe smart, cu video. De ce, domle, să te-nghit eu pe tine? Să-ți văd fâlfâirea organelor?

Foto: Dreamstime.com

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro