Sari direct la conținut

Cum să-ți coordonezi întreaga flotă auto ca într-un joc pe mobil la un preț mai mic decât al unei aplicații?

Smile Media
Cum să-ți coordonezi întreaga flotă auto , Foto: Viasat Group
Cum să-ți coordonezi întreaga flotă auto , Foto: Viasat Group

​Visul oricărui manager de flotă e să aibă totul sub control, ca și cum întregul său parc auto ar fi la fel de ușor de manevrat și coordonat ca o singură mașină pe care o cunoaște și conduce foarte bine. Întrebarea e dacă acest vis va rămâne în continuare doar un vis sau chiar poate deveni realitate…

Evoluțiile de pe piața monitorizării auto au fost de-a dreptul explozive în ultimii ani. Din dorința de a eficientiza performanța flotelor auto, toată lumea încearcă să obțină cât mai multe informații și să găsească modalități cât mai bune de a interpreta și folosi aceste date.

Ca răspuns la această nevoie presantă a pieței auto, Viasat Systems, parte a Viasat Group, una din companiile de top la nivel global din domeniul telematic, a conceput ViaEffective, un serviciu complet de monitorizare prin GPS care furnizează informații în timp real cu privire la localizare, parcurs, stare vehicul (deplasare sau staționare), viteză, kilometri la bord, la care se adaugă consumul efectiv al vehiculului, totul ușor de urmărit printr-o aplicație disponibilă pe web sau ca aplicație ce poate fi descărcată pe telefoanele mobile.

Din experiența de aproape 20 de ani în domeniul telematicii dobândită de Viasat Systems la nivel internațional, știm că de cele mai multe ori o masă enormă de date vine și cu dificultăți majore de interpretare a lor. Iată de ce, pe lângă informația punctuală imediată, serviciul ViaEffective îți dă posibilitatea să generezi rapoarte automatizate periodice pornind de la cele mai simple, cum ar fi raportul de activitate zilnică, și ajungând la cele mai complexe și cuprinzătoare, precum raportul lunar de parcurs, raportul de depășire a vitezei în trafic, raportul de consum combustibil pe diverse perioade de timp. Astfel, controlul dat de monitorizarea efectivă este dublat și de posibilitatea de a înțelege pe termen lung cum poate fi îmbunătățită activitatea întregii echipe coordonate.

Soluția ViaEffective a fost proiectată în așa fel încât să corespundă celor mai diverse domenii de activitate, indiferent de dimensiunea flotei operate (vânzări, distribuție, servicii etc.). Și tocmai din cauză că a fost gândită pentru a răspunde chiar și celor mai pretențioase genuri de business, e însoțită de un excelent suport tehnic pe măsură: 8 ore/zi de sprijin din partea echipei noastre gata în permanență să răspundă întrebărilor și solicitărilor tale.

Dupa cum îi spune numele, ViaEffective, vine cu o noutate absolută pentru autoturisme: citirea consumului direct de la OBD-ul mașinii, ceea ce sporește gradul de obiectivitate al datelor furnizate. Și-n plus, întregul pachet ViaEffective costă doar 6 euro/lună/vehicul, ceea ce îl face cu adevărat extrem de eficient.

Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, poți vizita pagina produsului ViaEffective. Pentru servicii complementare de monitorizare, alte pachete sau informații despre compania dezvoltatoare, află mai mult vizitând Viasat Systems.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro