Sari direct la conținut

Daniel Anghel, noul Country Managing Partner la PwC România

HotNews.ro
Daniel Anghel, Foto: PwC România
Daniel Anghel, Foto: PwC România

Daniel Anghel este noul Country Managing Partner al PwC România începând cu 1 octombrie 2024, preluând acest rol de la Dinu Bumbăcea care a condus compania în ultimii trei ani, conform unui comunicat de presă.

Dinu Bumbăcea va continua în cadrul PwC România ca Partener și Lider al Departamentului de Consultanță pentru Afaceri.

”Economia României are numeroase oportunități și am convingerea că o mentalitate orientată spre inovație și colaborare creează premisele pentru creștere și competitivitate în viitor, cu beneficii pentru toți”, a declarat Daniel Anghel.

Conform comunicatului de presă transmis, Daniel Anghel s-a alăturat PwC România în anul 1997. În ultimii șase ani a condus Departamentul de Consultanță Fiscală și Juridică.

“Este un reputat specialist în fiscalitate, contribuind de-a lungul carierei sale la proiecte legislative cu impact major pentru mediul de afaceri, atât în domeniul fiscal, cât și la alte proiecte privind cadrul de reglementare mai larg pentru mediul investițional, precum recentele demersuri pentru aderarea țării noastre la OECD. Daniel este implicat constant în consultările mediului de afaceri cu autoritățile guvernamentale, fiind în prezent Președinte al Consiliului Investitorilor Străini (FIC)”, menționează sursa citată.

Licențiat în Științe Economice în cadrul Academiei de Științe Economice din București, deține un Certificat Profesional în Management la Open University prin intermediul London Business School și o specializare în management la INSEAD.

INTERVIURILE HotNews.ro