Sari direct la conținut

De sărbători, dăruiește Smart cu Flip – acum și Card Cadou

Smile Media
Cadouri de la Flip, Foto: Flip
Cadouri de la Flip, Foto: Flip

Flip, tânărul start-up românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor și tabletelor pe care le reintroduc pe piață ca noi, promovează cumpărăturile Smart tot timpul anului – iar de sărbători au pregătit oferte speciale și opțiuni și mai Smart.

Anul acesta, la Flip găsești cadouri cu care să îi surprinzi pe cei dragi, la prețuri care te surprind și pe tine.

Surprinde-i pe cei dragi cu un Card Cadou

Flip a lansat opțiunea de a cumpăra carduri cadou pe care să le dăruiești familiei sau prietenilor în prag de sărbătoare. Un voucher electronic îți permite să-ți expediezi darurile online, fără bătăi de cap cu livrările, ambalarea sau transportul, și reprezintă o opțiune flexibilă atât pentru tine, cât și pentru destinatar. E-cardul oferă prietenilor tăi libertatea de a-și alege produsul preferat – în plus, procesul de achiziție este rapid și simplu, iar tu poți să personalizezi voucherul cu un mesaj special, care adaugă o notă personală.

Intră pe Flip.ro și alege suma pe care vrei s-o încarci pe cardul cadou: ai la dispoziție câteva opțiuni prestabilite, dar și varianta de a alege orice sumă (minim 300 de lei) – o opțiune numai bună dacă este un cadou la care au contribuit mai mulți prieteni. Plata se face ca în cazul achiziționării unui produs online, cu cardul – simplu, sigur și rapid.

Alegeri Smart și pentru tine

Sărbătorile vin pe Flip.ro cu reduceri la prețuri deja mici, pentru modele populare de telefoane si tablete. Prețurile sunt cu până la 40% mai mici comparativ cu prețurile produselor noi din magazine, iar ofertele includ:

  • iPhone 12 Pro Max 128GB de la 2859.99 lei;
  • iPhone 14 Pro 128GB de la 4849.99 lei;
  • iPad Pro 4 (2020) WiFi 128GB de la 4089.99 lei;
  • iPhone 13 Pro 128GB de la 3799.99 lei.

În plus, poți plăti parțial cu cardul Prima Didactică sau Pluxee. Restul de plată poate fi acoperit separat. Nu îți face griji, doar tu decizi cum alegi să achiți.

În acest mod, Flip te ajută să ai o strategie inteligentă de a economisi. Prin folosirea cardurilor de Primă Didactică sau Pluxee pentru a plăti parțial, poți să-ți gestionezi mai eficient resursele financiare în timp ce te bucuri de beneficii.

Telefoane recondiționate cu beneficii similare celor noi

Toate telefoanele vândute pe Flip.ro sunt verificate cu ajutorul a 67 de teste de calitate hardware și software, în service-ul propriu, și au sănătatea bateriei de minimum 85%. Acestea au aceleași beneficii ca în cazul achiziționării de telefoane noi: garanție 2 ani, experiența de unboxing, livrare rapidă, drept de retur 30 de zile, și o echipă de customer support pregătită să răspundă la orice solicitare din partea clienților.

Alege să faci cumpărături Smart anul acesta de sărbători, și surprinde-ți prietenii și familia cu daruri care nu doar aduc zâmbetul pe buze, ci și protejează planeta.

De ce să nu simtă magia sărbătorilor printr-un cadou care le va fi de folos mult timp de-acum încolo? Așa vă va fi mai ușor să rămâneți conectați!

Articol sustinut de Flip

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro