Sari direct la conținut

DigiSport: VIDEO A susținut un show de stand-up în fața câtorva zeci de oameni, dar imaginile au făcut înconjurul lumii: „Omul e genial”

Digisport.ro
Stand up comedy, Foto: azatvaleev / Alamy / Alamy / Profimedia
Stand up comedy, Foto: azatvaleev / Alamy / Alamy / Profimedia

Comediantul Karl Porter (30 de ani) a devenit cunoscut la nivel mondial, după ce un moment dintr-un show de stand-up comedy pe care l-a susținut într-un bar din Londra a ajuns viral.

Suporter declarat al celor de la Liverpool, Porter „s-a transformat” într-un fotbalist și a mimat perfect celebrarea unui gol, cu încetinitorul. Imaginile au adunat milioane de like-uri pe rețelele sociale, iar publicații sportive din toată lumea le-au preluat.

Contul oficial al Premier League a scris „Superb” în secțiunea de comentarii a postării britanicului, în timp ce Mats Hummels, fundașul celor de la Borussia Dortmund, s-a declarat total impresionat: „E perfect! O interpretare incredibilă”.

Mii de internauți și-au exprimat la rândul lor aprecierea pentru Karl Porter: „Omul e genial”, „M-am uitat de 400 de ori la clip”, „L-am văzut de mii de ori. De fiecare dată este mai amuzant” sau „Cum poate să fie atât de bun?”, au fost doar câteva dintre reacții.

„Fac lucrul acesta din copilărie, urmăresc cum celebrează fotbaliștii goluri și încerc să îmbunătățesc. Am vrut să încerc pe scenă pentru că e ceva diferit.

Eu văd umorul din celebrări, expresiile faciale și toate elementele. Mi s-a părut potrivit s-o fac pe scenă”, a spus Porter, potrivit news.sky.com.

Citește integral pe DigiSport.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro