Sari direct la conținut

Dinamo a remizat cu Poli Iaşi, scor 2-2

HotNews.ro
Jucatorii lui Dinamo, Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia
Jucatorii lui Dinamo, Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Echipa Poli Iaşi a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în ultimul meci al etapei a cincea din Superligă, potrivit News.ro.

Startul de meci de la Iaşi a fost unul nebun. În primul minut de joc Astrit Selmani a fost faultat în careu e Samayoa, iar arbitrul Sebastian Colţescu a dictat penalti.

Selmani a transformat în minutul 2 şi a deschis scorul pentru Dinamo. Portarul Golubovic i-a salvat pe bucureşteni în minutul 5, pentru ca în minutul 11 Hakim Abdallah să se accidenteze şi să fie înlocuit.

Mihai Bordeianu a egalat pentru Poli Iaşi în minutul 13, cu un şut de la distanţă, iar Kopic a fost nevoit să mai mute odată din cauza unei accidentări, Dennis Politic fiind înlocuit de Ahmed Bani.

Ieşenii au preluat conducerea în minutul 45+5, când Samayoa a înscris din voleu, la un corner, şi gazdele au intrat în avantaj la vestiare.

Dinamo a egalat în minutul 56, când Sivis a centrat din careu, mingea l-a lovit pe Todoroski şi a intrat în poartă. Autogol, iar pe tabelă a fost afişat scorul care avea să rămână neschimbat până la final. 2-2. Dinamo face opt puncte şi rămâne aproape de podium, în timp ce Poi Iaşi a ajuns la 4 puncte şi a părăsit ultima poziţie din clasament.

POLI IAŞI: J. Fernandez – Todoroski, Samayoa, Claudio Silva, Atanaskoski (R. Ispas 87) – A. Roman, M. Bordeianu, Gouet, A. Gheorghiţă (Stefanovici 63) – Tailson (V. Gheorghiţă 63), Kamberi (Harrison 87). ANTRENOR Tony da Silva

DINAMO: Golubovic – Sivis (C. Costin 63), K. Boateng, Homawoo, R. Opruţ – Borduşanu, Gnahore, C. Cîrjan – Hakim Abdallah (11 P. Neagu), Selmani, Politic (A. Bani 32). ANTRENOR Zeljko Kopic

Cartonaşe galbene: Samayoa 1 / R. Opruţ 20, Homawoo 78

Arbitri: Sebastian Colţescu – Vasile Marinescu, George Duţă

Arbitri VAR: Iulian Călin – Ovidiu Artene

INTERVIURILE HotNews.ro