Sari direct la conținut

Dinamo, anunțul momentului în SuperLiga – Decizia luată de „cel mai bun jucător al sezonului trecut”

HotNews.ro
Dennis Politic, Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia
Dennis Politic, Foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / imago sportfotodienst / Profimedia

Dennis Politic a marcat golurile care au ajutat-o pe Dinamo să se salveze de la retrogradare, iar gruparea bucureșteană a anunțat miercuri că fotbalistul și-a prelungit contractul.

Dennis Politic și-a prelungit contractul cu Dinamo

Dorit de mai multe echipe importante din SuperLiga, printre care și Rapid, Politic a semnat un acord valabil până la 30 iunie 2027.

„Cel mai bun jucător al sezonului trecut, 36 de meciuri, 8 goluri şi două pase decisive pentru Dinamo în SuperLigă şi în Cupa României, Dennis Politic a făcut primii paşi în fotbal la FC Braşov şi a terminat junioratul la Academia lui Manchester United. Dincolo de cifre, Dennis Politic s-a format în Anglia.

Port Vale (45/12), Bolton (30/5), Salford (11/2) şi Cremonese (3/-) sunt cluburile la care a jucat Dennis Politic în carieră, în paranteză fiind numărul de meciuri şi goluri pentru fiecare echipă”, se arată în comunicatul clubului Dinamo.

Politic a marcat ambele goluri ale barajului disputat împotriva celor de la Csikszereda (2-0 în tur, 0-0 în retur). Mijlocașul a spus că obiectivul lui Dinamo în sezonul 2024/25 va fi intrarea în play-off.

„Îmi propun să am un sezon mai bun decât precedentul, să terminăm mai sus, să nu se mai pună problema să ne batem la retrogradare și eu personal să am mai multe reușite și să rămân sănătos. Cu ajutorul lui Dumnezeu să prindem play-off-ul, de ce nu?” – Dennis Politic, la reunirea lotului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro