Sari direct la conținut

Doua anchete oprite de la difuzare la TVR au fost reprogramate

HotNews.ro

Anchetele realizate de Camelia Moise, pentru emisiunea „Reflector”, si Raluca Rogojina, pentru emisiunea „Cu ochii’n 4”, au fost reprogramate pentru 30 ianuarie, si, respectiv, 1 februarie, relateaza NewsIn.

Presedintele Comisiei de Etica si Arbitraj din TVR, Horia Grusca a declarat ca sesizarea facuta de Camelia Moise a fost deja retrasa. Grusca a adaugat ca, probabil, si cealalta jurnalista care depusese sesizare si-o va retrage, deoarece si ancheta ei a fost reprogramata. „Si cea de-a doua sesizare ar putea fi retrasa, deoarece si materialul Ralucai Rogojina a fost reprogramat, pentru 1 februarie.

Jurnalistele Camelia Moise si Raluca Rogojina au sesizat Comisia de Etica si Arbitraj a TVR, in cursul saptamanii trecute, reclamand faptul ca anchetele lor, care vizau activitatea unor oameni politici, au fost oprite de la difuzarea pe post. In plus, Raluca Rogojina a acuzat Biroul de Presa din TVR ca a furnizat presei informatii incorecte.

La randul sau, Camelia Moise a reclamat „blocarea difuzarii partii a doua a reportajului de investigatie despre afacerile cu terenuri publice derulate pe raza primariei Mangalia, condusa de primarul Zamfir Iorgus”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro