Sari direct la conținut

​Două proiectile de artilerie găsite în Alba, aproape de locul unde se desfășura un festival

HotNews.ro

Două proiectile de artilerie au fost găsite, duminică, în localitatea Vinerea din județul Alba, în apropiere de locul unde se desfășura un festival de muzică populară, relatează Mediafax. Zona a fost asigurată de jandarmi până la intervenția echipei pirotehnice.

Jandarmii au asigurat, duminică, o zonă din localitatea Vinerea, județul Alba, unde un participant la Festivalul de Dansuri și Tradiții Populare, organizat într-o zonă cu pădure numită „Poiana cu Goruni”, a găsit două proiectile de artilerie.

„O persoană care participa la Festivalul Național de dansuri și tradiții populare de la Poiana cu Goruni – Vinerea a găsit, în pădurea din apropiere, două proiectile. Acesta a sunat la 112 iar un echipaj de jandarmi s-a deplasat imediat asigurând zona pentru a nu pătrunde alte persoane până la intervenția ISU”, a declarat Adela Toma, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba.

Pentru ridicarea proiectilelor și transportul lor în siguranță la depozitul de muniție pentru distrugerea ulterioară, intervine o echipă pirotehnică.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro