Sari direct la conținut

Dublu câștigător al Premier League, verdict în cazul lui Radu Drăgușin: „Îmi pare rău s-o zic, dar e adevărat”

HotNews.ro
Radu Drăgușin. Foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia
Radu Drăgușin. Foto: www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia

Radu Drăgușin a fost transferat de Tottenham Hotspur în ianuarie 2024 pentru suma de 25 de milioane de euro, iar fundașul român nu a reușit pentru moment să se impună în primul 11.

William Gallas nu crede că Radu Drăgușin este suficient de bun pentru a juca la Tottenham

După un sezon de vis în tricoul celor de la Genoa, cariera lui Radu Drăgușin a explodat, iar fundașul a devenit cel mai scump jucător român din istorie, fiind transferat de Tottenham pentru nu mai puțin de 25 de milioane de euro.

La acel moment, Drăgușin era în negocieri avansate și cu Bayern Munchen, însă a ales Premier League în speranța că va avea șanse mai mari să joace titular.

Nu a fost așa, iar internaționalul român a prins puține minute, fiind rezervă pentru Romero și Van de Ven.

Acum, Radu Drăgușin visează la postul de titular în echipa lui Ange Postecoglou, după un Campionat European de senzație făcut alături de naționala României.

William Gallas, fostul mare internațional francez și ex-jucătorul lui Tottenham, a oferit un interviu pentru britanicii de la Football365.com, în care a vorbit printre altele si despre soluțiile pe care Tottenham le are în defensivă.

„Le mai trebuie un fundaș central în cazul în care Romero se accidentează sau e suspendat. Îmi place mult de Van de Ven, e grozav, dar are probleme cu accidentările. Dacă îi scoți pe ăștia doi din apărare, Tottenham are probleme. S-au chinuit fără ei în sezonul trecut.

L-au semnat pe Drăgușin în ianuarie. L-am văzut la treabă și, dați-mi voie să zic, nu are nivelul necesar pentru a juca la Tottenham, dacă echipa vrea să concureze cu cele mai bune echipe din campionat. Din păcate, nu e suficient de bun. Îmi pare rău s-o zic, dar e adevărat.” – a transmis legendarul fundaș central, cu 321 de meciuri în Premier League pentru Chelsea, Arsenal și Tottenham.

Radu Drăgușin (22 de ani) a decis să rămână la Tottenham, în ciuda interesului din partea lui Napoli, echipă preluată recent de Antonio Conte.

INTERVIURILE HotNews.ro