Sari direct la conținut

Echipa care amenință că se va retrage de la Euro 2024: „Ceea ce s-a întâmplat este scandalos”

HotNews.ro
Echipa care amenință că se va retrage de la Euro 2024: „Ceea ce s-a întâmplat este scandalos”
Fanii Serbiei

Serbia a amenințat că va renunța la Campionatul European dacă UEFA nu va impune pedepse stricte Croației și Albaniei, în urma scandărilor jignitoare din timpul confruntării de miercuri, scrie Golazo.ro.

Cele două națiuni au obținut o remiză, 2-2 la Hamburg, dar comportamentul fanilor a devenit un subiect de discuție important în orele care au urmat.

Ambele tabere de suporteri au putut fi auzite strigând „Ucideți sârbii” în timpul confruntării lor. Este de înțeles că acest lucru nu a picat bine pentru Federația sârbă de fotbal, care a cerut organismului de conducere al fotbalului european să ia măsuri, scrie Daily Mail.

Secretarul general al Federației de Fotbal din Serbia, Jovan Surbatovic, a cerut ca UEFA să ia măsuri disciplinare pentru presupusele scandări.

„În primul rând, vreau să le mulțumesc fanilor noștri pentru sprijinul acordat în meciul cu Anglia și sper că vom învinge Slovenia. Ceea ce s-a întâmplat este scandalos și vom cere UEFA să aplice sancțiuni, chiar dacă asta înseamnă să nu continuăm competiția”, a declarat acesta.

Citește ultimele informații despre naționala României pe Golazo.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro