Sari direct la conținut

Edward Iordănescu a răbufnit după ce a auzit întrebarea unui jurnalist străin: „Au aruncat cu gunoi în noi. Să-și ceară scuze!”

HotNews.ro
Edward Iordănescu a răbufnit după ce a auzit întrebarea unui jurnalist străin: „Au aruncat cu gunoi în noi. Să-și ceară scuze!”
Edward Iordănescu/Profimedia

Selecționerul României, Edi Iordănescu, a răbufnit la conferința de presă de după remiza Slovacia-România 1-1 care a calificat ambele echipe în optimile EURO 2024.

Întrebat de un jurnalist străin despre încărcătura care a existat înaintea jocului și cum a trăit meciul, iar selecționerul a cerut scuze din partea celor care au suspectat un blat între cele două formații, scrie Digisport.

”Sunt unii oamenii care trebuie să-și prezinte scuzele în fața noastră pentru poziția pe care au luat-o înaintea meciului. Cred că a fost clar, echipele au dat tot ce au avut mai bun timp de 80 de minute, apoi, sigur, fiecare și-a văzut interesul. Unii au vorbit înainte de meci, au atacat echipele, jucătorii, demnitatea noastră. Este rușinos. Ar fi trebuit să aștepte să vadă. A fost rușinos. Nu a fost plăcut.

Ei au aruncat cu gunoi în noi, nu doar în noi, în echipă, ci și în fanii noștri și în toată lumea. Am arătat că avem caracter. România a avut mereu caracter. Dacă ar fi fost să pierdem și să plecăm acasă, am fi plecat acasă cu capul sus”, a declarat Edi Iordănescu.

INTERVIURILE HotNews.ro