Sari direct la conținut

EFL Cup: Manchester City vs Watford – O simplă formalitate pentru „cetăţeni”

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Manchester City – Watford, meci contând pentru 16-imile de finală (turul al treilea) din Cupa Ligii Angliei, este programat, marţi, 24 septembrie, de la ora 21:45, pe Etihad Stadium, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2.

Manchester City porneşte cu prima şansă în faşa celor de la Watford, într-una dintre cele mai dezechilibrate partide ale 16-imilor de finală (turul al treilea) din EFL Cup (deţinătoarea trofeului este Liverpool).

Manchester City este lideră în Premier League, cu 13 puncte acumulate după 5 etape, în care a înregistrat patru victorii şi un rezultat de egalitate, iar în cel mai recent meci oficial, disputat în campionat, a remizat pe teren propriu cu Arsenal, scor 2-2.

Echipa lui Pep Guardiola a început sezonul cu un trofeu cucerit, Community Shield (Supercupa Angliei), după ce a trecut de rivala locală Manchester United, pe Wembley din Londra, 1-1 după 90 de minute şi 7-6 după executarea loviturilor de departajare (nu s-au jucat prelungiri).

De menţionat că Manchester City a evoluat la mijlocul săptămânii trecute în prima etapă a fazei principale din Champions League şi a remizat pe teren propriu cu Inter Milano, scor 0-0.

Manchester City, care începe competiţia direct în faza 16-imilor de finală (turul al treilea), a cucerit de opt ori EFL Cup, ultima oară în 2021, după o finală cu Tottenham, scor 1-0, şi a mai pierdut o dată în ultimul act, în 1974, scor 1-2 cu Wolverhampton.

Watford ocupă locul 8 în Championship (liga a doua din Anglia), cu 10 puncte acumulate în şase etape, în care a înregistrat trei succese, o remiză şi două eşecuri, iar în cea mai recentă partidă oficială a pierdut în deplasare, pe terenul celor de la Norwich, scor 1-4.

Echipa lui Tom Cleverle (instalat în aprilie) se află la al treilea sezon consecutiv în liga a doua engleză, iar în precedentele două tururi din Cupa Ligii Angliei a trecut de Milton Keynes Dons (5-0) şi de Plymouth (2-0), de fiecare dată pe teren propriu.

Watford a a ajuns de două ori în semifinalele din EFL Cup, ultima dată în sezonul 2004-2005.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în ediţia 2021-2022 din Premier League, când Manchester City s-a impus de două ori în faţa celor de la Watford, care aveau să retrogradeze la finalul campionatului, cu 3-1 în tur, în deplasare, şi cu 5-1 în retur, pe teren propriu.

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul Total Goluri Peste 2,5: cel puţin trei goluri marcate, în timpul regulamnentar de 90 de minute, în meciul Manchester City – Watford.

Manchester City vs Watford Total Goluri Peste 2,5
Cotă 1.40

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro