Sari direct la conținut

Electric Castle anunță datele pentru 2025. Abonamentele Early Bird sunt SOLD OUT

Electric Castle anunță datele pentru 2025. Abonamentele Early Bird sunt SOLD OUT
EC 2025 Foto: Electric Castle

Este oficial! Electric Castle se întoarce pentru ediția a 11-a ce va avea loc între 16 și 20 iulie 2025. Festivalul este pregătit să aducă din nou cinci zile de muzică, distracție și amintiri de neuitat pe emblematicul domeniu al castelului Banffy din Bonțida.

O parte importantă dintre fanii evenimentului s-au pregătit deja pentru vara anului viitor achiziționându-și abonamente în campania de Early Bird, biletele din această categorie fiind deja epuizate. Cu toții sunt în așteptarea experienței complete pe care Electric Castle o creează la fiecare ediție: sute de show-uri pe cele 10 scene din festival, de la concerte live pop sau rock, la set-uri ce te țin în mișcare până la primele ore ale dimineții, întâlniri cu oamenii ce formează comunitatea EC și activități ce ar putea umple o vacanță de săptămâni întregi. În cele doar 288 de zile rămase, festivalierii pot pune pe repeat piesa inedită ce le este dedicată aici, un kind reminder la tot ce înseamnă o zi în Electric Castle.

Odată cu epuizarea ofertei Early Bird, abonamentele pentru Electric Castle 2025 pot fi cumpărate la prețuri între 139 de Euro (General Acces) și 249 Euro (Premium), plus taxe. Organizatorii păstrează oferta specială pentru festivalierii sub 21 de ani, cu prețul abonamentului la 109 Euro.

Tot de astăzi, este disponibilă și oferta completă pentru cazarea în EC Village. De la doar 20 Euro pe noapte, un participant poate alege una dintre căsuțele, corturile sau igloo-urile pregătite de organizatori într-un camping în care au acces la dușuri, baruri, zone de sport sau relaxare, chiar și o scenă proprie. 

Parteneriat media

INTERVIURILE HotNews.ro