Sari direct la conținut

Elon Musk, în costum stil samurai / Fotografiile postate de miliardar de la petrecerea de Halloween

HotNews.ro
Elon Musk, Foto: Carina Johansen / AFP / Profimedia
Elon Musk, Foto: Carina Johansen / AFP / Profimedia

Miliardarul Elon Musk a postat pe Twitter fotografii cu el într-un costum în stil samurai, la o petrecere de Halloween în care apare alături de mama sa.

Cel mai bogat om al planetei a postat fotografiile marți dimineață, alături de mesajul: „Halloween cu mama”.

În cele două poze postate de Twitter, Musk apare într-un costum roșu, în stil samurai. Într-una dintre fotografii el se află alături de mama sa și de fotomodelul german Heidi Klum, la a cărei petrecere a participat, conform Daily Mail. În cea de a doua fotografie, miliardarul apare singur, coborând dintr-o mașină.

Potrivit site-ului magazinului de costume de lux Abracadabra NYC, ținuta lui Musk este setul Devil’s Champion-Leather Armor, care se vinde cu 7.500 de dolari, notează Daily Mail.

Reamintim că mare parte a presei din România a scris, în weekend, că Musk s-ar fi aflat la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, informație care s-a dovedit falsă. Administratorul Castelului Bran, Lia Doru-Trandafir, a declarat pentru Cotidianul că Elon Musk nu a venit în România.

Duminică noapte la castelul de la Bran a avut loc o fastuoasă petrecere, la care au luat parte miliardarii Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul acestuia, Matt Danzeisen, dar și actori de la Hollywood, precum Adrian Grenier, care în weekend s-a plimbat prin centrul Brașovului.

Printre invitații de la castel s-a aflat și primarul din Bran, Ioan-Cosmin Feroiu.

„Am avut onoarea să fiu și eu invitat la petrecerea privată la care au fost aproximativ 200 de persoane, cu costume și măști. Cu certitudine nu vă pot spune dacă Elon Musk a fost sau nu acolo. Eu, personal, nu l-am văzut, dar nu înseamnă ca nu putea fi sub o anumită mască. Eu însă nu l-am întâlnit”, a declarat pentru HotNews.ro primarul din Bran.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro