Sari direct la conținut

Eminem anunță că primul single al albumului în care vorbește de moartea lui „Slim Shady” va fi lansat vineri

HotNews.ro
Eminem alaturi de Dr. Dre si 50 Cent, Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia
Eminem alaturi de Dr. Dre si 50 Cent, Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

La puţin mai puţin de o lună după ce şi-a anunţat următorul album „The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)”, Eminem a dezvăluit că primul single al acestuia, „Houdini”, va fi lansat vineri, relatează revista Variety, citată de News.ro.

Într-o postare pe Instagram, rapperul intră pe faceTime cu magicianul David Blaine şi îi cere „ajutor cu ceva”.

„Mă întrebam, cât de departe putem merge cu această magie? Putem face o cascadorie sau ceva de genul ăsta?”, îl întreabă Eminem pe Blaine, care bea un pahar de vin şi apoi muşcă marginea paharului respectiv. „Ei bine, pentru ultimul meu truc, o să-mi fac cariera să dispară”, spune Eminem.

În afară de nume, „The Death of Slim Shady”, puține lucruri sunt cunoscute despre cel de-al 12-lea album de studio al lui Eminem, despre care raperul a spus anterior că va fi lansat în această vară.

În timp ce Eminem a ţinut secrete detaliile despre viitorul album, colaboratorul şi mentorul său Dr. Dre a dezvăluit câteva detalii mai devreme în cursul acestui an.

În martie, Dre a fost la emisiunea „Jimmy Kimmel Live!”, unde a dezvăluit că Eminem lucrează la un nou album și că a contribuit la mai multe melodii din proiect.

Luna următoare, Eminem a anunţat oficial albumul „The Death of Slim Shady” cu un teaser al emisiunii „Detroit Murder Files”, difuzat în timpul NFL Draft.

La începutul acestei luni, a publicat un necrolog fals în Detroit Free Press pentru a-şi lua rămas bun de la Slim Shady, care a fost mult timp alter ego-ul său.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro