Sari direct la conținut

EURO 2024: Povestea șoferului care conduce autocarul tricolorilor: „Să mergem până în finală”

HotNews.ro
Foto: Captură FRF
Moldoveanu Nicu, șoferul care conduce autocarul tricolorilor la EURO 2024 Foto: Captură FRF

Echipa națională de fotbal a României joacă optimi de finală la EURO 2024, marți, contra Olandei (de la ora 19:00), iar Federația Română de Fotbal a dorit să scoată în evidență și unul dintre oamenii care este peste tot cu tricolorii la acest turneu final.

Moldoveanu Nicu, șoferul care conduce autocarul tricolorilor la EURO 2024 activează în cadrul clubului FC Koln

Federația Română de Fotbal a postat luni pe contul oficial de YouTube un interviu inedit, în care a fost prezentat șoferul ce conduce autocarul tricolorilor la Campionatul European din Germania.

Moldoveanu Nicu are 42 de ani, locuiește în Germania de puțin peste patru ani și în prezent activează în cadrul echipei de fotbal FC Koln, din prima ligă germană, însă în principal pe sectorul juvenil. Are reședinta în București.

El a lucrat și în România ca șofer de autocar pentru diverse firme, iar FRF l-a selectat pe acesta pentru a conduce autocarul naționalei pe parcursul EURO, el având cunoștințe importante în privința stadioanelor din Germania și nu numai.

„În România am lucrat în același domeniu, nu cu fotbalul, dar tot aceeași meserie în sensul că am fost șofer pe autocar la diverse firme. La echipa de fotbal FC Koln sunt două autocare, iar eu în principal lucrez cu cei de la U21, U17, sunt vreo 5-6 echipe.

Înainte să ajung aici nu eram prea înrăit, prea prins cu meciurile, dar acum sunt mai interesat. Mă bucur foarte mult și văd că este o atmosferă foarte plăcută la echipă, colegii mereu sunt bine dispuși, asta e un lucru bun.

Am fost selectat de către firmă, probabil datorită faptului că sunt la curent cu stadioanele, iar cu câteva luni înainte am aflat.

O să fie o amintire plăcută și peste câțiva ani, când o să-mi aduc aminte că am participat la EURO 2024 și cu echipa României mai ales, că și eu sunt român, mă va bucura mult. Să mergem până în finală, cu Germania, desigur.” – a declarat acesta.

INTERVIURILE HotNews.ro