Sari direct la conținut

Europa League: PAOK vs FCSB – Misiune dificilă pentru campioana României

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

PAOK – FCSB, meci contând pentru etapa a 2-a a fazei principale din Liga Europa, este programat, joi, 3 octombrie, de la ora 22:00, pe Stadio Toumbas din Salonic, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

PAOK şi FCSB, două echipe care au început aventura continentală în Champions League, fiind eliminate în turul al doilea, respectiv, al treilea preliminar, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide din etapa a 2-a a fazei principale din Europa League.

PAOK nu a acumulat nici măcar un punct după prima etapă a competiţiei, în care a înregistrat o înfrângere în deplasare, pe terenul lui Galatasaray, scor 1-3.

În Super League Ellada, echipa antrenată de Răzvan Lucescu este pe locul 3 după şase etape, cu 13 puncte, acumulate după patru victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere, iar în cel mai recent meci oficial a pierdut, acasă, derby-ul local cu Aris, scor 0-1 (primul eşec în campionat pentru „vulturi”).

De menţionat că PAOK vine după două înfrângeri consecutive, 1-3 cu Galatasaray şi 0-1 cu Aris, singurele înregistrate în sezonul 2024-2025 (cu Malmo, în turul al doilea preliminar din Liga Campionilor, a cedat în prelungiri, scor 3-4, după 3-3 în timpul regulamentar de 90 de minute)!

PAOK mai are de jucat cu Viktoria Plzen (a), Manchester United (d), RFS (d), Ferencvaros (a), Slavia Praga 8a) şi Real Sociedad (d).

FCSB are trei puncte după ce a debutat în noua ediţie a competiţiei cu un succes, obţinut pe teren propriu, în faţa celor de la RFS, scor 4-1.

În Super Liga, echipa lui Elias Charalambous este pe locul 9 după 11 etape (mai are o restanţă de disputat), cu 13 puncte, acumulate după trei succese, patru remize şi trei eşecuri, iar în cel mai recent meci oficial, disputat în campionat, s-a impus pe terenul lui Sepsi, scor 1-0.

Atenţie, FCSB vine după şase meciuri oficiale la rând fără înfrângere şi a pierdut o singură dată în deplasare în 2024, inclusiv în competiţiile continentale, 0-2 cu Hermannstadt pe 25 august.

FCSB le va mai întâlni pe Rangers (d), Midtjylland (a), Olympiacos (a), Hoffenheim (d), Qarabag (d) şi Manchester United (a).

PAOK şi FCSB nu s-au mai întâlnit până acum într-o partidă oficială, astfel că partida din etapa a 2-a a fazei principale din Europa League este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

Superbet oferă cota 1,24 pentru pronosticul Total Goluri Peste 1,5: cel puţin două goluri marcate în meciul PAOK – FCSB.

Paok – FCSB Total Goluri Peste 1,5
Cotă 1,24

*cotă valabilă la ora publicării acestui articol

INTERVIURILE HotNews.ro