Sari direct la conținut

Europa League: Porto vs Manchester United – Ultimatum pentru Erik ten Hag

HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Minge de fotbal, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Porto – Manchester United, meci contând pentru etapa a 2-a a fazei principale din Liga Europa, este programat, joi, 3 octombrie, de la ora 22:00, pe Estadio do Dragao, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2 şi Prima Sport 2.

Porto şi Manchester United, două dintre echipele favorite la câştigarea competiţiei (fiecare are deja în palmares mai multe trofee continentale), se întâlnesc în derby-ul etapei a 2-a a fazei principale din Europa League.

Porto nu a acumulat nici măcar un punct după prima etapă a competiţiei, în care a înregistrat o înfrângere în deplasare, pe terenul lui Bodo/Glimt, scor 2-3.

În Primeira Liga, echipa antrenată de Vitor Bruno este pe locul 2 după şapte etape, cu 18 puncte, acumulate după şase victorii şi o înfrângere, iar în cel mai recent meci oficial s-a impus, acasă, în campionat, scor 4-0 cu Arouca.

De menţionat că Porto a început acest sezon cu un trofeu, Supertaca Candido de Oliveira (Supercupa Portugaliei), 4-3 după prelungiri cu Sporting, după 3-3 la finalul celor 90 de minute regulamentare (a revenit de la 0-3 în minutul 24)!

Porto mai are de jucat cu Hoffenheim (a), Lazio (d), Andrelecht (d), Midtjylland (a), Olympiacos (a) şi Maccabi Tel-Aviv (s).

Manchester United are un punct după ce a debutat în noua ediţie a competiţiei cu o remiză, obţinută pe teren propriu, în faţa celor de la Twente, scor 1-1.

În Premier League, echipa lui Erik ten Hag este pe locul 13 după şase etape, cu şapte puncte, acumulate după două succese, o remiză şi trei eşecuri, iar în cel mai recent meci oficial, disputat în campionat, a pierdut acasă, în faţa lui Tottenham, scor 0-3.

Atenţie, Manchester United a câştigat doar trei meciuri din cele opt disputate în acest sezon, două în Premier League (cu Fulham și Southampton) şi unul în EFL Cup (cu Barnsley, echipă din League One)!

Manchester United le va mai întâlni pe Fenerbahce (d), PAOK (a), Bodo/Glimt (a), Viktoria Plzen (d), Rangers (a) şi FCSB (d).

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în ediţia 2008-2009 din Champions League, în sferturile de finală ale competiţiei, când au remizat în tur, pe terenul lui Manchester United, scor 2-2, pentru ca englezii să se impună, în retur, acasă la Porto, cu 1-0.

Superbet oferă cota 1,51 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Porto – Manchester United.

Porto vs Manchester United X2
Cotă 1.51

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol
INTERVIURILE HotNews.ro