Sari direct la conținut

evoMAG a pornit campania de Black Friday. Cât va dura și care sunt reducerile promise

HotNews.ro
Black Friday, Foto: Artjazz, Dreamstime.com
Black Friday, Foto: Artjazz, Dreamstime.com

Retailerul evoMAG a anunțat începerea campaniei de Black Friday pe 25 octombrie, iar evenimentul de shopping va fi în trei etape și se va încheia pe 10 noiembrie. Compania promite că 50.000 de produse vor fi la ofertă, iar cele mai mari reduceri vor fi de 70%. Al treilea „episod” va începe în 8 noiembrie, ziua în care eMAG va organiza Black Friday.

evoMAG estimează o creștere de 15% a vânzărilor în perioada de Black Friday din 2024, față de perioada similară de anul trecut

Cele trei etape de Black Friday 2024 la evoMAG
Episodul 1: 25 – 31 octombrie, reduceri de până la 50%;
Episodul 2: 1 – 7 noiembrie, reduceri de până la 60%;
Episodul 3: Black Friday Principal: 8 – 10 noiembrie, reduceri de până la 70%.

Cele mai mari reduceri vor fi la electrocasnice, televizoare, telefoane mobile și laptopuri, susține compania. În ofertă vor fi smartphone-uri de la 499 lei, televizoare de la 550 de lei, trotinete electrice la 999 lei și smartwatch-uri de la 99 de lei.

Compania are parteneriate cu Sameday, Fan Courier și Cargus, astfel că produsele pot fi ridicate de la 11.500 de lockere din țară.

Pentru a răspunde cererii ridicate din perioada Black Friday, evoMAG spune că a mărit stocul propriu cu 20% și și-a extins spațiul de depozitare cu 25%, prin adăugarea unui nou depozit provizoriu de circa 600 mp.

Sursa foto: Dreamstime.com

INTERVIURILE HotNews.ro