Sari direct la conținut

fanatik.ro: Ce sumă uriașă a împrumutat milionarul ucis din Sibiu pentru a-și redresa afacerea. Cum a cheltuit Adrian Kreiner banii

fanatik.ro
Adrian Kreiner, Foto: Colaj fanatik.ro
Adrian Kreiner, Foto: Colaj fanatik.ro

​​Afaceristul Adrian Kreiner a fost ucis după un jaf petrecut în vila sa din Sibiu în noaptea de 5 spre 6 noiembrie. Trei bărbați au fost identificați, însă doar unul dintre ei a fost reținut, joi seară, şi anume Laurențiu Lăcătușu, despre ceialți doi existând indicii că au fugit în Germania sau Belgia. Cu toate acestea, Lăcătușu a fost eliberat vineri dimineața, deoarece anchetatorii au considerat că nu sunt suficiente probe împotriva sa. A mai fost reținut și complicele lor, care i-a găzduit și i-a transportat pe criminali până la Sibiu. Se pare că în pregătirea jafului a fost implicată și o femeie.

Autoritățile au comunicat că, din probele administrate până în prezent, se conturează ideea că motivul pătrunderii în locuința victimei a fost jaful. Din locuința lui Kreiner au dispărut mai multe ceasuri de lux, dar și aproximativ 200.000 de euro. Tot anchetatorii au aflat că criminalii, care sunt din județul Dolj, ar fi acționat la pont, având informații despre bunurile aflate în locuință de la un apropiat al lui Kreiner. Milionarul sibian făcuse avere prin compania sa, Matec CNC Technik.

Citește mai mult pe fanatik.ro

Articol susținut de fanatik.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro