Sari direct la conținut

fanatik.ro: Cine e consilierul lui Teodosie, vizat de DNA. Ilie Petre a cântat operă, iar soția lui a fost condamnată în dosarul "grădinița groazei"

fanatik.ro
Cine e consilierul lui Teodosie, vizat de DNA, Foto: Colaj fanatik.ro
Cine e consilierul lui Teodosie, vizat de DNA, Foto: Colaj fanatik.ro

​​IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și unul dintre directorii săi, Ilie Petre, care-i este și consilier economic, au fost puși sub acuzare de DNA, pentru cumpărare de influență, respectiv complicitate la cumpărare de influență.

Acțiunea procurorilor a fost pus în mișcare după o investigație jurnalistică, în care atât Teodosie, cât și Petre discută un ”comision” de 20% din suma de 800.000 de lei, sumă care ar proveni de la Secretariatul de Stat pentru Culte. Discuția a fost înregistrată video, cu o cameră ascunsă și prezentată pe platforma de investigații Recorder. ”Nu este urmărire. Se fac niște verificări. Nu există probe, nu e nicio urmărire. Eu nu știu de așa ceva. Nu mă interesează ce este. Eu știu că nu am nicio problemă”, a declarat IPS Teodosie, contrazicând comunicatul DNA, care arată că el și preotul Ilie au calitatea de suspecți în acest dosar.

Citește mai mult pe fanatik.ro

Articol susținut de fanatik.ro

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro