Sari direct la conținut

Farul Constanța a anunțat revenirea unui campion al României

HotNews.ro
Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Andrei Ciobanu Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Farul Constanța continuă campania de transferuri pentru sezonul următor, iar constănțenii l-au prezentat oficial pe Andrei Ciobanu, fotbalistul care a cucerit titlul în 2017 cu Viitorul Constanța.

Andrei Ciobanu a revenit la Farul Constanța

În vârstă de 26 de ani, Andrei Ciobanu, fotbalistul care a evoluat în a doua parte a sezonului trecut la FC Voluntari, formație care a retrogradat în liga secundă, a semnat cu Farul Constanța.

Produs al Academiei de fotbal Gheorghe Hagi, jucătorul a revenit la Ovidiu, după mai multe experiente nereușite în SuperLiga României la Rapid București și Poli Iași.

Cu două selecții la echipa națională de fotbal a României, Andrei Ciobanu a cucerit titlul cu Viitorul Constanța în anul 2017, dar și Supercupa României alături de gruparea de la Ovidiu, în anul 2019.


„Andrei Ciobanu, noul jucător al Farului.


Mijlocașul născut la Bârlad și format la Academia Hagi a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani. Fost internațional de juniori, Andrei Ciobanu a participat cu naționala U21 la C.E din 2019 și la Jocurile Olimpice din 2021.


În 190 de partide disputate la seniori, a marcat 27 de goluri și a oferit 14 pase decisive.


Este campion național în 2017, câștigător al Cupei și Supercupei României în 2019.” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

INTERVIURILE HotNews.ro