Sari direct la conținut

Farul s-a despărțit de un cvintuplu câștigător al SuperLigii – Jucătorul care a revenit la constănțeni

HotNews.ro
Jucatorii celor de la Farul Constanta, Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Jucatorii celor de la Farul Constanta, Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

​După ce a ratat șansa de a participa în cupele europene, Gică Hagi a început o adevărată reconstrucție la Farul Constanța. Gruparea de la malul mării s-a despărțit miercuri de doi jucători, dar a anunțat și revenirea lui Gabi Iancu.

>> Lovitură importantă dată de Dinamo – Legenda care vine să întărească staff-ul lui Zeljko Kopic

Kevin Boli a plecat de la Farul – Gabi Iancu revine

Miercuri, Farul Constanța a oficializat două plecări din cadrul echipei. Amine Benchaib și Kevin Boli au plecat de la Farul.

Dacă în cazul primului jucător a fost vorba de o despărțire de comun acord, în cazul lui Kevin Boli, jucător care a câștigat de cinci ori titlul în România (două titluri cu Farul și trei cu CFR Cluj), a vorba de terminarea contractului.

„Kevin Boli nu mai este jucătorul Farului.

Contractul fundașului care a evoluat în 51 de partide pentru formația noastră în perioada ianuarie 2023-mai 2024 a expirat.

Mulțumim, Kevin, pentru toate momentele frumoase în alb-albastru și mult succes mai departe!” – se arată în comunicatul oficial al clubului.

În aceeași zi, Farul a anunțat și revenirea lui Gabriel Iancu, fotbalist de 30 de ani, care a evolua ultima oară în tricoul celor de la Hermannstadt.

Acesta a rămas liber de contract după despărțirea de sibieni, iar constănțenii l-au adus pentru a ataca play-off-ul în sezonul următor.

214 meciuri a strâns Gabi Iancu pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Gabriel Iancu, primul transfer al Farului !

Atacantul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract valabil pentru următorii 2 ani și mâine va efectua primul antrenament alături de alb-albaștrii.” – au scris constănțenii.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro