Sari direct la conținut

Faze Tari: A dat numarul contului personal pentru a jefui o banca; Nunta platita din reclamele de pe cravata; Cea mai tatuata persoana din lume, iar sotiile sunt programate sa nu iubeasca soacrele

HotNews.ro

A dat numarul contului personal pentru a jefui o banca. Un barbat in varsta de 34 de ani a fost arestat de autoritati dupa ce a jefuit o banca. In mod obisnuit, un infractor ar fi fost prins de catre politisti dupa o perioada mai mare de timp, dar Jarell Paul Arnold i-a dat casieritei de la banca numarul contului personal si i-a aratat chiar si o carte de identitate, exact inainte de a o jefui. „Nu cred ca si-a dat seama. A venit in fata mea si l-am intrebat numarul contului sau. Probabil ca din reflex mi l-a spus si mi-a aratat si cartea de identitate. Dupa aceea mi-a pus pe tejghea un bilet in care scria ca are o arma si ca doreste bani”, a declarat angajata bancii pentru jurnalisti, scrie Gardianul.

Nunta platita din reclamele de pe cravata. Inedita idee a doi tineri sibieni de a vinde reclama pe cravata de nunta s-a materializat cu o cununie, oficiata de primarul Klaus Johannis. Urmeaza nunta duminica viitoare, iar cravata cu reclame va sta tot timpul la gatul mirelui. Tudor are 26 de ani si a terminat arhitectura, in timp ce Diana are 24 si este studenta la design vestimentar. Cand le-a venit ideea “cravatei comerciale”, pe care baiatul sa o poarte la nunta lor, Diana si Tudor Popa se gandeau sa-si cumpere cu banii stransi o masina, scrie Click.

Sotiile sunt programate sa nu iubeasca soacrele. Autoarea britanica Terri Apter a lansat o noua carte in Australia, in care sugereaza ca atunci cand o sotie sau o iubita doreste sa o placa pe mama partenerului, ea se asteapta sa nu se inteleaga cu aceasta. Cartea poarta numele „What do you want from me?” (Ce vrei de la mine?) si se bazeaza pe mai multe studii si sondaje realizate de-a lungul timpului. Terri Apter spune: „Cele doua femei se lupta pentru acelasi statut in familie, si anume acela de cea mai importanta femeie, ele simtindu-se amenintate una de cealalta. In plus, soacrele incep sa devina extrem de geloase, simtindu-se excluse din viata fiului lor”. Autoarea spune ca sotiile sunt programate sa nu-si iubeasca soacrele, scrie Libertatea.

Cea mai tatuata persoana din lume. Lucky Diamond Rich din Australia a petrecut mai mult de 1.000 de ore lasandu-si corpul modificat de catre sute de artisti in tatuaje. El a inceput avand o colectie de modele colorate din intreaga lume, tatuate pe tot corpul. Dar nu s-a multumit doar cu asta, asa ca Lucky a optat apoi pentru o acoperire 100% cu cerneala neagra, inclusiv pe pleoape, pe pielea delicata dintre degetele de la picioare, in urechi si chiar si pe gingii. Acum este tatuat cu desene albe peste negru si cu desene colorate peste cele albe. Intrebat de catre jurnalisti cate tatuaje are pe intreg corpul, barbatul a raspuns „Unul singur. Corpul meu este acoperit de un singur tatuaj care devine din ce in ce mai complex”, scrie Gardianul.

Sofer de autobuz, muscat de un calator fara bilet. Un sofer de autobuz de transport in comun din Sofia a fost muscat de un pasager care calatorea fara bilet. Prins fara bilet joi seara, calatorul de 20 de ani s-a infuriat si l-a muscat de incheietura mainii si de palma pe sofer, sectionandu-i tendonul degetului mic, scrie Libertatea.

Triunghiul mortii la Marea Neagra. In Marea Neagra, in imediata vecinatate a Insulei Serpilor, aflat la 45 kilometri nord-vest de Sulina, se afla un misterios Triunghi al Bermudelor. Desi zona este cunoscuta inca din Evul Mediu, putini au auzit despre acest triunghi, supranumit al „mortii”, care „calatoreste” prin apele Marii Negre. Turcii au facut primele relatari despre aceasta zona stranie, denumita de ei „Vartejul Mortii”. Nenumarate asemenea povestiri relatau despre disparitii surprinzatoare in apele relativ linistite si in plina zi! Surprinzatoare sunt si unele povestiri rusesti din secolele XIII si XIV care relateaza despre un „vartej alb” care tara la fundul marii pasari, corabii si chiar mici insule! Relatarile erau facute de catre oameni care au fost de fata si au scapat cu greu din aceste vartejuri, scrie Atac-Online.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro