Sari direct la conținut

Faze Tari: A distrus avionul cu buldozerul de ciuda ca l-au dat afara; Si-au dorit o poza romantica in Franta. Ce s-a intamplat langa ei le-a stricat momentul; O fata de 12 ani a alergat din greseala la un semi-maraton. Ce s-a intamplat

HotNews.ro
FAZE TARI, Foto: Colaj foto
FAZE TARI, Foto: Colaj foto

A distrus avionul cu buldozerul de ciuda ca l-au dat afara. Ce razbunare! Suparat ca a fost concediat, un lucrator de pe un aeroport din Rusia a luat un buldozer cu cupa si a distrus un avion, ca sa le dea o lectie sefilor sai. Barbatul nu s-a lasat pana nu a facut zob un aparat de zbor YAK-40, care costa aproximativ 85.000 de dolari (circa 335.993 de lei). Avionul apartinea companiei Utair. I-a facut asa de multe gauri in fuzelaj si l-a spart ca pe o jucarie, incat nu mai poate fi reparat. Barbatul ar putea sa ajunga la puscarie pentru isprava, fiindca nu are suma uriasa pentru despagubire, scrieClick.

Si-au dorit o poza romantica in Franta. Ce s-a intamplat langa ei le-a stricat momentul. Momente nepotrivite, gesturi obscene, straini care apar in ipostaze jenante. Sunt cateva dintre caracteristicele celor mai ciudate si stanjenitoate fotografii de familie. Ficare dintre noi are o fotografie cu familia, din vacanta, de care se simte rusinat sau amuzat. Site-ul Awkward Family Photos a devenit o adevarata paltforma pentru cei care vor sa distribuie online fotografiile surprinse in cele mai nepotrivite momente in vacanta. Aceasta femeie si-a dorti o fotografie in Times Square, New York, insa s-a ales cu o amintire nu foarte placuta, anuntaStirileProtv.ro.

O fata de 12 ani a alergat din greseala la un semi-maraton. Ce s-a intamplat. O fata de 12 ani din statul american New York a alergat din greseala la un semi-maraton. Copila voia initial sa participe la cursa de 5 kilometri, insa dintr-o greseala a luat startul la cea de 20 de kilometri. LeeAdianez Rodriguez a crezut ca a intarziat la evenimentul organizat in orasul Rochester. Voia sa participe la cursa de cinci kilometri, cursa pentru care se antrenase doua luni. Fata de 12 ani a ajuns chiar cand se dadea startul pentru semi-maraton si, convinsa ca era cursa ei, s-a alaturat participantilor. De fapt, cursa ei incepea cu 15 minute mai tarziu. Dupa ce a alergat cei cinci kilometri, ea si-a dat seama ca ceva nu este in regula, relateaza nydailynews.com. „Mi-am dat seama dupa ceva timp ca este cursa semi-maraton si am decis sa o termin”, a declarat copila, informeazaLibertatea.

Aici bei o bere si iesi statuie de aur. Foarte tare! In barul asta, bei o bere si te transformi in statuie de aur. Patronul unui club de pe strada Piccadilly din Londra, Marea Britanie, a avut ideea sa combine bautele baietesti cu salonul de bronzare. Clientii care vin sa bea bere sunt stropiti din cap pana in picioare cu un spray auriu, care ii face sa arate ca o statuie de aur. Ideea are un asa de mare succes, incat in barul londonez cu salon de bronzare e permanent o mare ingehsuiala, scrieClick.

Metoda prin care o femeie din SUA isi plimba cainele. Tanara este cautata acum de autoritati. Unii americani nu coboara din masina nici cand isi scot cainii la plimbare. A demonstrat-o o soferita care si-a legat animalul de casa de portiera si a iesit cu el pe strazile din California. Autoritatile o cauta acum pe femeia care a pus viata cainelui in pericol. „Te voi denunta! Isi plimba cainele pe carosabil!” Sunt cuvintele amenintatoare ale unui martor, care a vazut scenele. Nestingherita, soferita care a agatat lesa cainelui de portiera din spate a masinii, si-a continuat drumul. Patrupedul tinea pasul, dar – din cand in cand – stapana era totusi nevoita sa opreasca autoturismul pentru ca animalul sa isi traga sufletul. Femeie: „Daca ai un caine si nu poti iesi cu el sa-l plimbi in parc, atunci nu ar trebui sa ai unul”, anuntaStirileProtv.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro