Sari direct la conținut

Faze Tari: A ramas masca dupa ce a vazut ca la robinet curge bere! Cum a fost posibil; Femeia asta s-a facut de ras dupa ce a pozat cu sanii astia imensi! Sunt mai mari ca doi pepeni; O noua isprava marca "Dorel". A lasat un sat intreg in bezna

HotNews.ro
FAZE TARI, Foto: Colaj foto
FAZE TARI, Foto: Colaj foto

Acest barbat a mancat 12.000 de burgeri in ultimii 30 de ani! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata! Oamenii sunt socati. Dennis Rosinlof, din Utah, America, a consumat peste 12.000 de burgeri in ultimii 30 de ani. Barbatul, in varsta de 64 de ani, a socat o lume intreaga cu silueta lui. Nimeni nu ar fi crezut ca acest lucru e posibil, insa, iata, ca se poate! Dennis este mare consumator de junk-food, insa nu a avut niciodata probleme cu greutatea. El a inceput sa consume burgeri de pe vremea cand era agent de vanzari si nu a putut sa se lase de acest obicei. In ultimii 30 de ani, Dennis, care este si veteran de razboi din Vietnam, consuma 10 burgeri pe saptamana, scrieCancan.

Super tare! A ramas masca dupa ce a vazut ca la robinet curge bere! Cum a fost posibil. Un barbat din Noua Zeelanda a avut parte de o adevarata surpriza dupa ce prietenii lui i-au instalat in casa un sistem cu ajutorul caruia la robinetul sau a inceput sa curga bere. „Norocosul” barbat nu a avut nici cea mai mica idee despre ce au pus la cale amicii sai si in momentul in care a ajuns acasa a ramas masca dupa ce si-a dat seama ca la robinetul din bucatarie curge bere, in loc de apa. Barbatul pare foarte fericit cand observa acest lucru insa doar pentru scurt timp, din cauza ca dupa aceea amicii lui i-au dezvaluit ceea ce facusera. Intreaga farsa a fost inregistrata iar clipul a devenit viral pe internet, in foarte scurt timp, anuntaClick.

O noua isprava marca „Dorel”. A lasat un sat intreg in bezna din cauza ca nu a stiut sa manevreze un utilaj de constructie. E haos pe santier cand muncitorii romani din se apuca de lucru! Un sat lasat fara curent electric, trafic in zona blocat, iar o ambulanta care transporta un bolnav a stationat minute in sir. A facut ce a facut si a iesit din nou in fata! De aceasta data a facut o mai lata ca niciodata. Dorel, caci despre el e vorba, a ajuns intr o comuna din Neamt la volanul unui utilaj cu care lucra la canalizare. Utilajul a agatat o perdea de beculete luminoase agatata peste sosea si uitata de la Craciun, mai apoi a tras firele de telefon, cablurile de curent elecrtic si intr-un final, ca intr un joc de domino bine gandit, a pus la pamant nu unul, ci 20 de stalpi de lemn. Patania a lasat sute de case in bezna si a blocat circulatia pe ambele sensuri. O ambulanta care transporta un bolnav la spital a asteptat minute bune pana cand colegii lui Dorel au eliberat drumul, informeazaKanalD.

Femeia asta s-a facut de ras dupa ce a pozat cu sanii astia imensi! Sunt mai mari ca doi pepeni! Vezi cele mai horror imagini. O femeie a reusit sa ingrozeasca pe toata lumea dupa ce a pozat asa. Are sanii imensi si e mandra cu ei, caci altfel nu se poza asa. O femeie a realizat o serie de imagini in care si-a lasat nurii la vedere. Tanara a oripilat tot mapamondul cu aceste fotografii, insa nu i-a pasat, caci nu le-a sters de pe internet, scrieCancan.

Senzational! A dormit cu crocodilul de 2,5 metri, sub pat! Ce a patit dupa aceea. Guy Whittall, din Zimbabue, a trecut prin momente de groaza dupa ce si-a dat seama ca dormise cu un crocodil lung de 2,5 metri si cantarind 150 de kilograme, sub pat. Crocodilul pare sa se fi strecurat in timpul noptii in cabana unde omul se cazase, s-a bagat sub pat si a stat acolo mai bine de opt ore, pe timpul intregii nopti. A doua zi dimineata, omul in varsta de 40 de ani a ramas masca imediat dupa ce a descoperit animalul. Ceea ce este ciudat este ca si-a dat seama de prezenta acestuia abia in timp ce lua micul dejun si femeia care-i face curat a urlat speriata, dupa ce a gasit animalul. Omul a chemat reprezentantii unei organizatii specializate pentru astfel de cazuri care au imobilizat crocodilul si l-au eliberat in mediul lui natural. Din fericire, nimeni nu a fost ranit iar Guy sustine ca a tras o sperietura desavarsita, anuntaClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro