Sari direct la conținut

Faze Tari: Activistele "Femen" au urinat pe poze cu presedintele Ucrainei; Au pornit spre Luna! Chinezii vor sa faca Luna made in China; A fost arestat pentru ca a aruncat cu 1.000 de dolari intr-un mall aglomerat

HotNews.ro
FAZE TARI, Foto: Colaj foto
FAZE TARI, Foto: Colaj foto

Incredibil! Activistele „Femen” au urinat pe poze cu presedintele Ucrainei. Mai multe membre ale gruparii „Femen” au protestat la Paris impotriva presedintelui ucrainean, Viktor Yanukovich, care a decis sa nu semneze de a nu semna Acordul de Asociere la UE. Cinct activiste topless au facut un gest complet nebunesc in fata ambasadei Ucrainei. Femeile care si-au scris pe piept „Yanuchovich piss off” au urinat pe poze ale presedintelui. „Am venit sa spunem Europei ca avem nevoie de ajutor”, a declarat lidera din Franta a gruparii feministe, Inna Shavchenko. Ea a mai denuntat influenta lui Vladimir Putin asupra Kievului, dar si incidentele violente care au avut loc sambata in capitala Urcainei. Atunci, fortele de ordine au luat masuri violente impotriva manifestantilor care se opun presedintelui ucrainean, scrieClick.

Orasul plutitor va costa 10 miliarde de dolari. O companie din Florida, SUA, a proiectat un vas de 25 de etaje, cu scoli, parcuri, spital, cazinou si aeroport, pe care ar putea sa locuiasca 50.000 de oameni. Freedom Ship, asa cum a fost botezat vasul, va costa 10 miliarde de dolari si va functiona ca un oras plutitor. El va avea o lungime de 1,37 de kilometri, de aproape patru ori mai mult decat cel mai mare vas de pasageri din lume, si o latime de 228 de metri. Greutatea orasului plutitor va fi de 2,7 milioane de tone si, pentru ca este prea mare ca sa poata opri in vreun port, va sta permanent pe apa, inconjurand globul o data la doi ani, anuntaLibertatea.

Au pornit spre Luna! Chinezii vor sa faca Luna made in China! China a lansat prima misiune spatiala cu rover lunar, Chang’e-3, de la spatioportul din Xichang. Incarcatura de la bordul rachetei Long March 3B contine un modul de aterizare si un robot de tip rover cu sase roti, numit Yutu (sau Sobolanul de Jad). Misiunea va aseliniza in emisfera nordica a satelitului nostru natural, la mijlocul lunii decembrie. Aceasta este cea de-a traia misiune cu rover care va ajunge pe Luna, insa China trimite cel mai performant rover lunar de pana acum, printre instrumentele acestuia numarandu-se un radar specializat care va masura suprafata si scoarta lunara, informeazaClick.

Sinucidere in direct: Si-a dat foc live pe internet, in timp ce 200 de oameni il incurajau. Un tanar in varsta de 20 de ani, din SUA, care s-a identificat doar drept ‘Stephen’, a anuntat pe site-ul 4chan ca intentioneaza sa se sinucida si sa filmeze evenimentul, ca altii sa-l poata vedea „in direct”. In mod socant, zeci de internauti s-au abonat sa vada tentativa de sinucidere online si l-au ajutat pe tanar sa programeze conexiunea stream, potrivit DailyMail. Dupa ce 200 de utilizatori s-au logat la fluxul video, „Stephen” a inghitit un pumn de pastile si a baut vodca. Dupa aceea, tanarul a aprins un foc in coltul camerei sale. El s-a retras in patul sau in timp ce fumul ii umplea camera. Videoclipul tulburator, care este inca disponibil on-line, ii arata pe pompieri cum il trag afara pe Stephen din camera plina de fum, la ceva timp dupa aceste evenimente, scrieRTV.

A fost arestat pentru ca a aruncat cu 1.000 de dolari intr-un mall aglomerat. Gestul incredibil al unui milionar intr-un centru comercial din Minneapolis, SUA, l-a trimis pe barbat dupa gratii. Serge Vorobiov a dorit sa marcheze astfel celebrul eveniment Black Friday si a aruncat cu o mie de dolari oamenilor care se aflau in acel moment la cumparaturi. Excentricul milionar a fost insa arestat pentru generozitatea lui, anuntaClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro