Sari direct la conținut

Faze tari: „Adidaşii anti-PSD“: cum a venit încălţat la protest un român din Suedia; Femeie arestată pentru că a ascultat prea tare muzică de operă, timp de 16 ani; Vulpe pe masă la restaurant, în Predeal

HotNews.ro
faze tari, Foto: Colaj foto
faze tari, Foto: Colaj foto

​„Adidaşii anti-PSD“: cum a venit încălţat la protest un român din Suedia. Mesajul anti-PSD făcut celebru de un român din Suedia a fost preluat şi transmis mai departe de mai mulţi protestatari, sub diverse forme. Un tânăr a ales să-şi inscripţioneze mesajul pe adidaşi. Cătălin este din Harghita, dar trăieşte în Suedia şi a ajuns joi în Bucureşti El a atras atenţia cu adidaşii inscripţionaţi cu mesajul anti-PSD. El a venit la protest pentru că „nu îi place ce se întâmplă în România şi pentru că hoţii pesedişti ne fură ţara“, potrivitAdevarul.

Femeie arestată pentru că a ascultat prea tare muzică de operă, timp de 16 ani. O femeie din localitatea slovacă Sturovo a fost arestată, din cauză că timp de 16 ani a ascultat cu volumul la maxim o arie de operă interpretată de tenorul spaniol Placido Domingo, de la 6 dimineața la 10 seara. Femeia arestată şi vecinii săi erau implicaţi într-un lung proces judiciar prin care acesteia i s-a interzis să asculte muzică cu volumul la maxim, pentru că tulbura liniştea publică. Având în vedere că nu a respectat sentinţa ea a fost arestată, potrivitStirile ProTv.

Vulpe pe masă la restaurant, în Predeal. În Predeal, și vulpile stau la masă sau… „pe masă”, scrie o telespectoare a trimis imagini filmate miercuri seara pe terasa hotelului „Rozmarin” din Predeal. O vulpe a venit pe terasă, a făcut o „inspecție” printre mesele unde rămăseseră resturi de mâncare în farfuriile clienților și s-a urcat fără teamă pe una dintre acestea, îmbucând câte ceva. Nu a părut deranjată de faptul că la câțiva metri de ea erau oameni și se auzeau voci, potrivitDigi24.

Căciulă de 10.000 de dolari, făcută din lâna unei creaturi preistorice. Vladimir Ammosov, un bărbat de 44 de ani din Siberia, a făcut prima căciulă din lână de mamut, pentru care cere 10.000 de dolari. Bărbatul, care munceşte în construcţii în oraşul rusesc Yakuţk, a povestit că a primit lâna de mamut, veche de zeci de mii de ani, de la o rudă care a mers la un „cimitir al mamuţilor” de lângă satul său. Creaturile preistorice sunt conservate aproape perfect în pământul permanent îngheţat din zonă, iar lâna lor pare proaspăt tunsă după ce se dezgheaţă, potrivitStirile ProTv.

Ce fac 70% dintre şoferii români atunci când conduc. 71,9% dintre şoferii români declară că ascultă frecvent muzică la volan, dance, slow şi pop fiind cele mai apreciate genuri muzicale, arată un studiu realizat de OMV Data Center cu privire la obiceiurile românilor la volan. Potrivit datelor, românii sunt nedespărţiţi de muzică atunci când se află la volan: şapte din zedce (71,9%) şoferi români ascultă tot timpul muzică în timp ce conduc, în timp ce 17,6% din totalul respondenţilor au răspuns că ascultă muzică aproape de fiecare dată când conduc şi doar 8,3% ascultă muzică ocazional. Doar 2,2% dintre respondenţi au declarat că nu ascultă muzică niciodată în timp ce conduc un autovehicul, potriivtDescopera.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro