Sari direct la conținut

Faze tari: Barbat de 94 de ani omorat in bataie de altul de 81 de ani; Doua manechine superbe isi smulg parul din cap pe podium in timpul unei prezentari; S-a dus calare la Mc!

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

Doua manechine superbe isi smulg parul din cap pe podium in timpul unei prezentari. Rivalitate in lumea modei este extrem de acerba, lucru demonstrat si de o intamplare recenta petrecuta pe catwalk la o prezentare de moda din Rusia. Cele doua blonde s-au incaierat in timp ce treceau una pe langa alta pe podium. Vezi video pe Cancan.ro.

Un OZN a impiedicat avioanele sa aterizeze. Aeroportul Xiaoshan din Baotou, China, a fost inchis recent pe motiv ca ar fi aparut un OZN care se rotea pe cer, potrivit unor martori oculari. Trei avioane au fost impiedicate sa aterizeze de misteriosul obiect zburator neidenficat, scrie Click.ro.

Barbat de 94 de ani omorat in bataie de altul de 81 de ani. Nu doar tinerii se iau la cearta si la bataie din motive mai mult sau mai putin absurde, ci chiar si oamenii varstnici, care ai spune ca de abia se mai tin pe picioare. Doi barbati care locuiau la un azil pentru batrani, din Orange County, SUA, s-au omorat in bataie, la propriu, informeaza Libertatea.ro.

S-a dus calare la Mc! Infometat rau, un britanic din oraselul Morriston s-a dus la Mc Donald’s calare pe un cal, la ora patru dimineata, spre surprinderea tuturor celor care se aflau la coada, in masini, la drive-in. Barbatul s-a asezat cuminte la rand, a comandat hamburgeri si cartofi prajiti de la vanzatorul care nu si-a putut lua privirea de la el, apoi si-a vazut linistit de drum. Afla mai multe pe Cancan.ro.

A simtit ca bebelusul ei e viu, desi i s-a spus ca nu are puls. O tanara din Marea Britanie a fost la un pas de a deveni victima unui malpraxis. Sofia Taylor era insarcinata in trei luni cand medicul, care i-a facut o ecografie, i-a spus ca fetusul nu are puls. Femeia a fost sfatuita sa faca avort, insa a refuzat pentru ca ceva ii spunea ca bebelusul ei este viu, scrie Click.ro.

O avocata a venit beata la tribunal si a adormit in sala. O avocata din Elvetia, care apara in instanta un roman acuzat de furt, a venit la tribunal in stare de ebrietate si a adormit. Cand un politist a venit sa o trezeasca pe femeie, aceasta s-a uitat la el si a pus din nou capul pe birou, scrie Cancan.ro.

Unul dintre cei mai bogati nemti, omorat si bagat in sac. La opt luni de la disparitia lui Uwe Gemballa, cadavrul patronului casei de tuning cu acelasi nume a fost gasit, ieri, in Africa de Sud, mutilat si indesat intr-un sac. Recunoscut in toata lumea drept cel mai tare tuner de masini Porsche, Uwe Gemballa, 52 de ani, plecase in Africa de Sud, in luna februarie a acestui an, intr-o calatorie de afaceri. Afla mai multe detalii pe Libertatea.ro.

Tata s-a facut femeie! Parintele unei britanice si-a facut schimbare de sex si a devenit o lesbiana convinsa. Nu exista parinte sa nu-si fi pus vreodata urmatoarea problema: cum va reactiona daca fiul lor il va anunta ca este homosexual. O adevarata problema familiala… Dar cum reactioneaza un copil cand tatal lui isi face operatie de schimbare de sex si, pe deasupra, devine lesbiana? Afla pe Click.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro