Sari direct la conținut

Faze Tari: Cele mai ciudate radiografii dupa masturbari esuate; O primarita a fost filmata in timp ce facea sex in public; Iata cele mai inspirate panouri publicitare din lume; O femeie de 44 de ani din America are 18 copii si mai vrea; Michelle Obama a "spart" 10 milioane de dolari in 42 de zile

HotNews.ro
Faze Tari, Foto: Colaj foto
Faze Tari, Foto: Colaj foto

O primarita a fost filmata in timp ce facea sex in public! Ilse Uyttersprot, primarita orasului belgian Aalst, este implicata intr-un scandal sexual in urma publicarii unei casete in care face sex cu iubitul ei intr-un loc public. Evenimentul s-a petrecut in 2007, cand ce doi indragostiti se aflau in vizita la un castel. Cuprinsi de pasiune, acestia au intretinut relatii sexuale pe un turn, iar un turist rus din apropiere a surprins pe camera aventura lor. Turistul a postat imaginile pe un site obscur, pentru ca mai apoi sa circule pe internet, iar Ilse sa fie identificata. „Este viata mea privata si este un lucru petrecut in urma cu patru ani”, s-a scuzat ea, scrie Cancan.

Iata cele mai inspirate panouri publicitare din lume! Cand vine vorba de a promova un produs, firmele de publicitate uimesc tot timpul cu idei nemaipomenite. Peste acest aspect trec doar asii publicitatii cu ale lor reclame geniale. Modul in care un panou publicitar este asezat intr-un anume loc face toti banii. Iata mai jos idei stralucite din toata lumea, anunta Click.

Vizita Papei in Spania i-a dat de munca unei prostituate romance: „Mi-a adus de 3 ori mai multi bani”. Prostituata romanca din Madrid si-a postat un filmulet pe youtube, in care povesteste despre „culisele” vizitei Papei in Spania. Astfel, prostituata afirma ca „teritoriul” ei este pe strada Montero din Madrid si se declara incantata de „prestatia” tinerilor pelegrini veniti sa-l vada pe papa. In afara faptului ca acestia „sunt buni platitori, nu creeaza probleme si sunt linistiti”, femeia declara ca vizita papei in Spania i-a marit considerabil veniturile, de aproape 3-4 ori. Femeia spune ca a castigat intre 1.500 si 2.000 de euro in doar cateva zile de lucru. Zilele Mondiale ale Tineretului, sarbatorite de curand la Madrid, in prezenta Papei se pare ca au avut un efect benefic asupra economiei. La finalul manifestarilor, estimarile organizatorilor arata ca impactul economic al vizitei Papei Benedict al XVI-lea asupra Madridului a fost unul benefic. Profiturile calculate de organizatori se ridica la 100 de milioane de euro, in timp ce Camera de Comert si Industrie din Madrid spune ca profitul total, in ce priveste cazarea, transportul si comertul, ajunge la 160 de milioane de euro, informeaza Libertatea.

O femeie de 44 de ani din America are 18 copii si mai vrea. La 44 de ani, e mama a 18 copii, a pierdut trei sarcini, dar are de gand sa apeleze la medici pentru a o ajuta sa ramana insarcinata din nou. Femeia ar mai vrea inca doi copii. Kelly Bates, din Tennessee (SUA), a fost insarcinata o mare parte din viata ei. Desi are, la 44 de ani, 18 copii, cu varste cuprinse intre 11 luni si 22 de ani, femeia isi doreste din tot sufletul sa mai faca doi baieti, pentru a avea zece fete si zece baieti. Evanghelisti convinsi, care nu cred in anticonceptionale, sotii Bates spun ca lasa totul in mainile Domnului. Cu toate acestea, femeia, care a pierdut recent o sarcina si a mai facut doua avorturi spontane in ultimii ani, are de gand sa urmeze tratamente de fertilizare pentru a ajunge la numarul de odrasle dorit, potrivit „ABC News”. „Eu sI sotia mea am decis ca vrem sa avem incredere in Dumnezeu sI sa primim cati copii ne da El. Nu ne-am gandit niciodata ca vom ajunge la 18. Credeam ca vom avea unu sau doi copii – poate trei”, a explicat Gil Bates, capul numeroasei familii, scrie Cancan.

Michelle Obama a „spart” 10 milioane de dolari in 42 de zile. Michelle Obama, dependenta de hoteluri de cinci stele si bauturi fine! Prima Doamna a SUA a cheltuit 10 milioane de dolari, din banii contribuabililor americani, in 42 de zile de vacanta. Surse din Casa Alba, citate de „National Enquirer”, sustin ca Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, a cheltuit milioane de dolari in vacante de lux, in care a beneficiat de masaje costisitoare. „Este dezgustator. Michelle profita de pozitia ei privilegiata in timp ce, in majoritate, americanii muncesc din greu si abia isi permit o saptamana sau doua de concediu”, a declarat o sursa. Prima Doamna a petrecut 42 de zile de vacanta: in Spania, in Hawaii de Craciun, la schi in Vail, Colorado, si un sejur la Martha’s Vineyard. „Michelle se da in vant dupa bautura in timpul calatoriilor ei. Prefera martini si vodca de cea mai buna calitate, vinuri spumoase foarte scumpe”, a adaugat sursa citata, anunta Click.

Omului ii va lua inca 1.200 de ani sa descopere toate speciile de pe Terra. Omul, cea mai inteligenta fiinta de pe Terra, este departe de a le cunoaste pe toate. Astfel, conform unui studiu, din cele 8,7 milioane de specii de pe Glob, omul a descoperit pana astazi doar 1,2 milioane. Cum cercetarile arata ca anual oamenii descopera 6.000 de noi specii, ne vor trebui 1.200 de ani pana a sti tot ce traieste pe pamant. Zoologii si botanistii catalogheaza specii de mai bine de 250 de ani, insa, pana acum, au fost descoperite doar 1,2 milioane. Cercetatorii sustin ca pe Terra sun in jur de 8,7 milioane din care 6,5 traiesc pe uscat, iar alte 2,2 milioane in Oceane. Cu toate acestea, 86% dintre toate speciile terestre precum si 91% dintre cele marine nu au fost inca descoperite, descrise sau catalogate. „Multe specii ar putea disparea inainte ca noi sa stim de existenta lor, nisa unica din care fac parte, rolul lor in ecosistem sau potentialele contributii pe care le-ar putea avea la imbunatatirea bunastarii umane”, a declarat coordonatorul studiului, informeaza Libertatea.

Cele mai ciudate radiografii dupa masturbari esuate. Si-au pus viata in pericol pentru a-si satisface placerea trupeasca si au ajuns pe mana medicilor. Iti prezentam unele dintre cele mai ciudate radiografii: A incercat un spray in loc de vibrator. Un pahar de apa „ratacit” in vagin. Din cate se poate observa un baston poate fi utilizat pe post de vibrator. Si-a riscat viata din cauza unui vibrator pe care l-a pierdut in interior. Se pare ca acele de cusut pot avea si alta intrebuintare. Cineva a gasit de cuviinta sa si le introduca in anus, scrie Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro