Sari direct la conținut

Faze tari: Cercetatorii sunt uimiti. Ce au gasit in craniul unei mumii egiptene de acum 2.000 de ani; Cum sa nu-ti stea inima? O femeie a primit o factura telefonica de TRILIOANE!; Si-a gasit sotia mumificata in casa dupa doi ani de puscarie!

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

A murit de cancer dupa ce doctorii i-au gresit de 30 de ori diagnosticul. O femeie din Marea Britanie a murit de cancer de col uterin dupa ce doctorii i-au gresit de 30 de ori diagnosticul, informeaza The Sun. Jeannine Harvey (33 de ani) a fost la trei spitale, dar la niciunul dintre acestea nu i-a fost pus diagnosticul corect. Medicii i-au pus tot felul de diagnostice printre care: ruptura de ligamente, sarcom, si chiar anxietate. In momentul in care doctorii au realizat ca femeia, care era mama a patru copii, suferea de cancer de col uterin, a fost prea tarziu. Ea murit in spital, in chinuri groaznice, in iulie, la opt luni distanta de primul test de sange facut de medici, scrie Click.

Cum sa nu-ti stea inima? O femeie a primit o factura telefonica de TRILIOANE! In momentul in care primesti o factura in care zerorile nu se mai termina, ai noroc daca nu faci o criza de inima imediat. „Aproape ca am facut atac de cord. Erau atat de multe zerouri incat nici nu mi-am dat seama cat era”, a fost si raectia unie frantuzoice care a primit o factura telefonica de 11.721.000.000.000.000 euro. Solenne San Jose, o femeie din Pessac (Bordeaux), care ceruse desfiintarea postului telefonic pentru ca ramasese fara loc de munca, a fost socata cand a citit factura. Compania telefonica, Bouygues Telecom, anuntase initial ca nu putea face nimic pentru modificarea facturii si chiar pregatise un plan pentru achitarea acesteia in rate. Suma de datorata era de 6.000 de ori mai mare decat PIB-ul Frantei. In final, compania a recunoscut totusi ca suma corecta era de 117,21 euro, factura fiind anulata. Eroarea probabil a intervenit la operatiunea de printare a facturii, conform Libertatea.

A mintit ca a ucis un copilas ca sa slabeasca la puscarie. De necrezut! Marya Rosales, o americanca de 31 de ani care cantareste 450 kg, s-a autodenuntat ca ar fi cazut pe nepotul ei de 2 ani si l-ar fi zdrobit. Ea spera sa slabeasca in inchisoare. Caz cu totul iesit din comun in SUA. O femeie, supranumita „ucigasa de juma de tona”, s-a descoperit ca a mintit ca l-a omorat pe nepotul ei, Eliseo. Dupa ce a fost data in vileag de anchetatori ca nu ar fi putut sa se ridice din pat ca apoi sa cada pe copil, ea a explicat ca isi dorea sa ajunga la inchisoare. Femeia a incercat in zadar toate regimurile de slabire. Nu ii mai ramasese decat sa incerece regimul de detentie, unde credea ca va fi ajutata sa dea jos din „namolul de grasime”. In plus, grasana a vrut s-o scape de puscarie pe sora ei, Jaime, care l-a lovit mortal pe micutul Eliseo, pentru ca ceilalti copii ai acesteia sa nu ramana fara mama. „Marya e cea mai grasa femeie din lume. Cand am cunoscut-o, am crezut ca toate carnurile ce ii atarna erau perne”, a spus avocatul ei, Sergio Valdez, anunta Click.

Pizza gratuita pe viata pentru un american curajos. Se va satura vreodata? Curajosul care ii va intreba pe candidatii la presedintia Statelor Unite, Barack Obama si Mitt Romney, la viitoarea dezbatere televizata daca prefera pizza cu carnati sau cu salam va fi recompensat cu „pizza gratuita pe viata” de catre un lant de pizzerii. „Pentru a fi siguri ca intrebarile care se pun in fiecare seara in casele americane nu sunt ocolite de catre candidati”, Pizza Hut a lansat aceasta provocare pentru orice persoana care va pune intrebarea in cadrul dezbaterii din 16 octombrie, singura in care candidatii vor primi intrebari din partea publicului, informeaza Cancan.

Cercetatorii sunt uimiti. Ce au gasit in craniul unei mumii egiptene de acum 2.000 de ani. Specialistii care cercetau o mumie egipteana au fost uimiti sa descopere dovada unui tratament medical extrem de complicat, la care fusese supus barbatul, in urma cu peste 2.000 de ani. Craniul mumiei a fost cercetat cu ajutorul unui tomograf performant si a demonstrat ca barbatul, care avea intre 20 si 30 de ani, suferise de grave probleme stomatologice. Dintii cariati ii afectasera sinusurile si provocasera la o infectie, iar medicii de atunci nu prea aveau cum sa-l ajute. Insa au incercat sa-i usureze agonia, umpland o carie cu o bucata de panza de in. Panza fusese probabil impregnata cu un medicament analgezic si impiedica resturile de mancare sa intre in gaura si sa agraveze infectia, conform stirileprotv.ro

Si-a gasit sotia mumificata in casa dupa doi ani de puscarie! Uite prin ce momente de groaza a trecut acest om! Un spaniol eliberat din puscarie dupa doi ani a avut o surpriza macabra in momentul in care s-a intors acasa. Barbatul nu mai vorbise cu consoarta sa de multa vreme si nu stia ce i se intamplase acesteia. Potrivit Daily Mail, barbatul si-a gasit sotia moarta si apropae mumificata si a alertat autoritatile. Cei doi locuiau in orasul Ciempozuelos, langa Madrid, iar vecinii femeii facusera mai multe plangeri de-a lungul ultimelor luni din cauza ca din casa decedatei se propaga un miros de nesuportat. Trupul mumificat al sotiei spaniolului nu purta semne de violenta, dar medicii legisti vor efectua totusi o autopsie pentru a stabili cauza mortii, scrie Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro