Sari direct la conținut

Faze tari: China şi Rusia ar fi colaborat în cadrul unui experiment controversat de modificare a atmosferei; Ce s-a întâmplat, de fapt, cu testele 5G care ar fi omorât sute de păsări; Face artă pe frunze uscate

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Hotnews
Faze tari, Foto: Hotnews

China şi Rusia ar fi colaborat în cadrul unui experiment controversat de modificare a atmosferei. China şi Rusia ar fi realizat o serie de experimente controversate prin intermediul undelor radio cu frecvenţă înaltă, pentru a modifica atmosfera Pământului. Din cadrul staţiei numite Sura Ionospheric Heating Facility, din apropierea oraşului Vasilsursk, cercetătorii ruşi au emis unde radio cu frecvenţă înaltă pentru a modifica ionosfera, în timp ce satelitul Seismo‐Electromagnetic al Chinei măsura efectele modificărilor plasmei din orbită, scrie Descoperă.ro.

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu testele 5G care ar fi omorât sute de păsări; 5G-ul încă nu a venit și deja există conspirații cum că bandele de frecvență ar fi nocive și ar fi dus la moartea a sute de păsări. Pe 5 noiembrie 2018, Erin Elizabeth a publicat un articol în care afirma că sute de păsări au murit din cauza unui test 5G din zonă. Articolul a devenit viral, dar puțini au fost cei care s-au îndoit de veridicitatea acestuia, scrie Playtech.

Face artă pe frunze uscate. Artistul plastic indian Sandesh Rangnekar a uluit planeta cu creaţiile sale. Pictorul indian desenează pe frunzele copacului Bodhi veritabile opere de artă reproducând creaţii celebre cum ar fi Mona Lisa lui Leonardo Da Vinci. Rangnekar lasă frunzele la uscat 35-40 de zile şi apoi petrece patru zile în atelierul său pentru a le transforma în bijuterii artistice. Creaţiile sale sunt apreciate de hinduşi şi budişti, care consideră copacul Bodhi (sau Peepal) unul sfânt. Frunzele lui cicatrizează şi dezinfectează rănile, fructele sunt laxative şi praful obţinut din fucte tratează astmul, scrie Click.ro.

Tunelul care va revoluţiona transportul urban. Mașinile vor circula pe sub pământ. Miliardarul Elon Musk a prezentat o primă etapă a noului său proiect: un tunel subteran destinat să revoluţioneze transportul urban prin evitarea ambuteiajelor de la suprafaţă. Într-o prezentare transmisă în direct pe internet, Musk a dezvăluit că ideea unui tunel i-a venit în urmă cu doi ani, pe când când era blocat în trafic între vila sa din Bel Air şi birourile companiei SpaceX din sudul oraşului Los Angeles, scrie Știrile Protv.

5 gadgeturi de neînlocuit care îți vor da libertate de mișcare în vacanța la munte. Abia aștepți să te bucuri de aerul curat și de zăpadă? Pentru ca vacanța ta să nu te rupă de prieteni și să nu-ți răpească micile plăceri, ți-am pregătit o listă cu lucruri gândite inteligent, pentru situații neprevăzute. Înainte de a porni spre munte, ia-ți câteva momente și verifică dacă ai pus în rucsac tot ce-ți trebuie pentru o distracție pe cinste. Imediat ce vei pune piciorul în stațiunea ta preferată, nu-ți va mai sta mintea la altceva decât la distracția de pe pârtie. Zilele pe care le petreci departe de oraș pot fi și mai plăcute, dacă ai la tine accesoriile potrivite, Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro