Sari direct la conținut

Faze tari: Cum a sărbătorit o tânără divorțul obținut după o luptă de 15 ani prin tribunale; O domnişoară de onoare a trebuit să supravegheze 90 de peştişori aurii; Motivul pentru care un bărbat a împins 107 km o mașină în care se afla bunica sa

HotNews.ro
faze tari, Foto: Colaj foto
faze tari, Foto: Colaj foto

Cum a sărbătorit o tânără divorțul obținut după o luptă de 15 ani prin tribunale. O americancă de 34 de ani a organizat o petrecere de lux pentru a sărbători divorțul obținut după 15 ani de luptă prin tribunale. Pentru că divorțul poate fi pronunțat doar cu acordul părților, Catherine Navarro s-a luptat timp de 15 ani prin tribunale pentru a demonstra că a făcut totul pentru a relua legătura cu soțul ei, însă, fără success. “A dispărut de pe fața pământului și niciunul dintre prietenii noștri nu l-a mai văzut. A trebuit să dovedesc judecătorilor că l-am căutat peste tot”, a declarat Catherine Navarro. În final, în martie 2019, americanca a primit actele de divorț, scrie Stirile ProTv.

Aşa se transformă un bob de cacao într-un iepuraş de Paşte. Ouăle şi iepuraşii din ciocolată sunt preferatele românilor atunci când vine vorba despre surprizele pentru cei mici. Puţini ştiu însă cum se transformă un bob de cacao într-un animăluţ drăguţ din ciocolată. Povestea de creaţie începe cu un gând năstruşnic, care se transformă în nişte desene pe o foaie de hârtie, apoi în mulaje pictate în atelierul de ciocolată. În fabrica de ciocolată două echipe energice încep să lucreze încă din toamnă pentru ca figurinele să ajungă la timp în rafturile magazinelor. Echipa de producţie pregăteşte cele câteva sute de forme şi pictează manual, cu ciocolată lichidă, detaliile fine, scrie Click.

O domnişoară de onoare a trebuit să supravegheze 90 de peştişori aurii. O femeie povesteşte experienţa ei ca domnişoară de onoare la nunta celei mai bune prietene care a folosit perechi de peştişori de aur (caraşi aurii) ca piese de rezistenţă pentru decorarea meselor, în ideea de le oferi apoi ca suveniruri de nuntă. Ea nu s-a gândit deloc ce se va întâmpla cu peştii, ci doar să aibă parte de o nuntă „memorabilă”, o acuză domnişoara sa de onoare care pe timpul nunţii a primit sarcina de a supraveghea peştii pentru a-i înlocui prompt dacă mureau, potrivit Adevarul.

Motivul pentru care un bărbat a împins 107 km o mașină în care se afla bunica sa. Ce faci atunci când ai prea mult timp liber? Pui la cale o idee năstruşnică. Asta a făcut un croat, de exemplu. Bărbatul a împins o maşină timp de…nici mai mult, nici mai puţin de… 24 de ore. Cât de departe a ajuns în tot acest timp? Cam la 107 kilometri de locul de unde a plecat. Efortul său nu a fost uşor trecut cu vederea. Un reprezentant al Cărţii Recordurilor a asistat la întregul eveniment, iar la final a decis că bărbatul merită un loc în faimoasa enciclopedie, potrivit Stirile ProTv.

Şapte vehicule bizare ale Germaniei din Al Doilea Război Mondial. În timpul celui de Al Doilea Război Mondial, germanii au folosit masiv vehicule militare pentru un nou tip de război, în care motorul a înlocuit calul, iar formaţiunile blindate au dominat câmpul de luptă. În acest sens, au creat o gamă variată de vehicule, dintre care unele cu înfăţişare neobişnuită. Pentru a face producţia cât mai ieftină şi mai rapidă, Kfz 13 a fost construit pe un şasiu al unui automobil deja în comerţ, Adler Standard 6. Noul vehicul militar era echipat şi cu o mitralieră. Din cauza şasiului, nu se descurca prea bine pe teren accidentat, iar centrul de gravitaţie ridicat ducea la accidente, scrie Descopera.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro