Sari direct la conținut

Faze tari: Experti NASA: Extraterestrii ne-ar putea ataca; O firma de pompe funebre a scos un calendar erotic cu sicrie; Si-a "gatit" pisica la microunde pentru ca l-a zgariat; Slovacii vor sa scape de inmultirea tiganilor prin sterilizare

HotNews.ro
O lume nebuna, Foto: Colaj foto
O lume nebuna, Foto: Colaj foto

O firma de pompe funebre a scos un calendar erotic cu sicrie. Patronul firmei de pompe funebre din Polonia a scos la vanzare calendarul erotic pentru 2011 unde isi face publicitate la produsele pe care le comercializeaza pentru cei trecuti in nefiinta. Firma din Polonia nu este prima de pe piata care s-a gandit la un asemenea calendar. Italienii de la Cofin Funebri au fost primii de pe piata pompelor funebre care au realizat un pictorial incendiar cu sicrie si modele apetisante, gata sa invie „clientul” sau sa ii aduca un ultim zambet pe buze, scrie Cancan.

Slovacii vor sa scape de inmultirea tiganilor prin sterilizare. Guvernul slovac s-a gandit la o masura prin care le ofera bani familiilor de romi in care femeile isi dau acordul pentru sterilizare pintr-o interventie gratuita. Decizia este una controversata in tara. Guvernul si-a motivat aceasta decizie prin impuscarea a doi iepuri dintr-un foc. Ajuta cu bani familiile sarace cu prea multe guri de hranit si pe viitor se asigura ca acestea nu vor fi si mai numeroase, scrie Click.

Experti NASA: Extraterestrii ne-ar putea ataca. Doi reputati oameni de stiinta de la NASA si Universitatea Pennsylvania avertizeaza ca propriul nostru comportament ne-ar putea pune bete in roate in relatia cu vecinii spatiali, pentru a apara planeta de pamantenii poluatori. Aici insa trebuie luat in calcul si comportamentul vizitatorilor, daca sunt egoisti cum sunt oamenii de multe ori sau pun valoarea pe viata si pe protejarea ei. Oamenii de stiinta speculeaza insa ca o civilizatie avansata are mai mari sanse sa coopereze, scrie Realitatea.net.

Si-a „gatit” pisica la microunde pentru ca l-a zgariat. Potrivit cotidianului The SUN, Stephen Stacey se certase cu iubita lui, bause apoi toata ziua, iar spre seara, pisica lui l-a zgariat. Nervos nevoie mare, barbatul de 20 de ani a luat animalul, l-a bagat in cuptorul cu microunde, a setat aparatul si a lasat pisica acolo cinci secunde. In mod surprinzator, mata a supravietuit, dar a fost fierbinte apoi timp de sapte ore, scrie Libertatea.ro.

Un tanar din Gorj a capturat un somn-monstru. Captura de zile mari pe lacul Turceni din Gorj. Un pescar a prins un peste imens, cu o greutate de peste 70 de kilograme. Cand a vazut „aratarea”, lui Marius nu i-a venit sa creada si spune ca, daca pe mal nu se mai aflau si alti pescari, probabil nu l-ar fi crezut nimeni ca a reusit sa-l prinda, scrie Cancan.

Un barbat doarme intr-un cosciug de 23 de ani, in onoarea prietenului decedat. Povestea lui Zelli si a somnului lui bizar ar fi ramas un secret de familie daca nepotul lui in varsta de 14 ani nu s-ar fi decis sa scrie o poveste despre acest lucru, pentru un proiect scolar. Povestea aminteste ca Zelli si amicul lui si-au promis odata sa cumpere sicriul celui care va muri primul. In 1983 atunci cand s-a zvonit ca Zelli a murit intr-un accident auto, amicul lui a cumparat un cosciug pentru el. Zelli n-a murit cu toata ca a fost lovit puternic de o masina in timp ce se afla pe bicicleta. Patru luni a stat in spital. Dupa inzdravenire a vrut sa-i dea inapoi sicriul amicului dar acesta a refuzat. Asa ca l-a tinut in casa, scrie Click.

Socant! Jucatorii unei echipe de rugby au omorat si mancat un om! Autoritatile din Coreea de Sud au descoperit niste documente care contineau niste informatii socante cu privire la comportamentul unor jucatori de rugby din tara vecina, Coreea de Nord. Potrivit publicatiei Global Post, in documentul de aproape 800 de pagini se povestea cum in timpul unui cantonament, o echipa de rugby a ramas fara bani sau mancare, iar conditiile erau atat de aprige incat s-a recurs la canibalism, scrie Libertatea.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro