Sari direct la conținut

Faze tari: Face curatenie in pielea goala cu 58€ pe ora; Un barbat din Columbia s-a imbatat si a cazut de la etajul 11 al unui bloc, dar a supravietuit; Verighetele cu care simti bataile inimii iubitei

HotNews.ro
Faze tari, Foto: Colaj foto
Faze tari, Foto: Colaj foto

Face curatenie in pielea goala cu 58€ pe ora. E multumita de slujba pe care si-a ales-o! Jenny Smith este o femeie sexy care isi traieste viata dintr-o meserie neobisnuita. Ea face curatenie in pielea goala contra sumei de 58 de euro (259 de lei) pe ora. De cinci ani, Jenny Smith, de 35 de ani, din Southampton, Marea Britanie, face pe menajera in pielea goala. Si-a format deja o clientela stabila, dar are si clienti ocazionali. Pe saptamana, are in jur de 10 solicitari, castigand 580 de euro (circa 2.590 de lei), adica in jur de 2.300 de euro (circa 10.270 de lei) pe luna. Spala geamuri, absoarbe praful cu aspiratorul si spala podelele. Nu accepta sa curete sobele sau alte munci prea istovitoare. Cel mai greu i se pare sa spele geamurile. Castigurile sunt insa suficiente pentru a avea un trai decent. Jenny spune insa ca are destule probleme in timp ce se duce la munca in pielea goala, anunta Click.

Un barbat din Columbia s-a imbatat si a cazut de la etajul 11 al unui bloc, dar a supravietuit. Ce l-a salvat. Un barbat din Columbia a trait aventura vietii sale, dupa ce s-a imbatat si a cazut de la etajul 11 al unui bloc. In mod miraculos, acesta a supravietuit si s-a ales doar cu cateva zgarieturi si rani superficiale. Ar putea fi „cel mai norocos om in viata”, tinand cont ca a cazut de la o inlatime ametitoare, de 33 metri. Norocul lui John Alverado a fost ca a aterizat pe o prelata solida, asa ca a supravietuit impactului. Martorii spun ca dupa cazatura, barbatul era vizibil ametit si nu prea stia ce i s-a intamplat, apoi s-a dus singur la spital, scrie StirileProTV.ro.

Un cunoscut producator de papusi pentru sex lucreaza la un sistem de inteligenta artificiala pentru acestea. RealDoll, unul dintre cei mai de succes producatori de papusi pentru sex, a anuntat ca lucreaza la un sistem de inteligenta artificiala care va fi implementat in produsele sale. Matt McMullen, directorul executiv al companiei, a oferit detalii despre tehnologie. Aceasta va fi implementata direct in papusi sau va putea fi experimentata in realitatea virtuala. „Pentru unii aceasta ar putea reprezenta fericirea pe care nu credeau ca o pot avea”, a declarat McMullen, intre sesiune Q&A tinuta pe Reddit. El a adaugat ca sistemul AI dezvoltat de RealDoll va fi distractiv, captivant si ca va avea potentialul de a simula iubirea, relateaza Go4It.ro.

Verighetele cu care simti bataile inimii iubitei. Descrise ca fiind „cele mai sofi sticate inele din lume”, verighetele Touch HB reprezinta o inovatie uimitoare. Pretul unui set ajunge si pana la 3.000 de dolari! Compania thailandeza Touch a lansat, recent, un set de inele revolutionare, care se bazeaza pe tehnologie avansata, pentru a face ca doi parteneri sa se simta mai aproape chiar si atunci cand sunt la sute de mii de kilometri departare! Cei care poarta aceste dispozitive trimit si primesc semnale ale batailor inimii, prin intermediul acestor inele. Este nevoie sa descarci o aplicatie pe smartphone si sa adaugi profilul persoanei iubite pe aceasta aplicatie. Apoi, de fiecare data cand atingi inelul, poti sa simti in varful degetului tau bataile inimii celuilalt, anunta Evz.

Traieste in copac de 14 ani. Robert Prudhoe e un inginer de 75 de ani din Warburton, o suburbie a orasului Melbourne. El traieste de 14 ani intr-o casa pe care si-a construit-o intr-un copac. Este o casa din materiale reciclabile si lemn, cu trei etaje, unde se simte foarte bine. Si-a amenajat inauntru o bucatarie, sufragerie si trei dormitoare. Casa din copac a devenit deja o atractie turistica. Vin s-o vada turisti din intreaga lume, insa autoritatile locale vor s-o demoleze. Au luat aceasta decizie pe motiv ca nu ar fi o locuinta sigura. In plus, i se reproseaza lui Prudhoe ca nu a avut o autorizatie de constructie, scrie Click.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro