Sari direct la conținut

​Faze tari: Femeia care a ajuns la 111 ani pentru ca a baut whisky; Telefonul care nu foloseste baterie; Contul de Instagram care iti arata cele mai urate lucruri de pe Internet

HotNews.ro
faze tari, Foto: Colaj foto
faze tari, Foto: Colaj foto

A ajuns la 111 ani cu un pahar de whisky in fiecare seara. Grace Jones, supranumita „Uimitoarea Grace”, din Marea Britanie, si-a serbat recent implinirea venerabilei varste de 111 ani. Ea sustine ca fantastica sa longevitate se datoreaza faptului ca nu exista seara sa nu bea un paharel de whisky. Femeia este sanatoasa tun si se jura ca se simte la fel de bine cum se simtea pe cand avea numai 21 de ani. De 60 de ani bea cate un paharel de whisky in fiecare seara. Grace s-a nascut in Liverpool in 1906, spune Click.

Ana Cumpanas, romanca care i-a ajutat pe agentii FBI sa-l prinda pe John Dillinger, unul dintre cei mai faimosi mafioti americani. Faima gangsterului John Dillinger a inceput in anul 1933, cand America se confrunta cu o criza economica de proportii cunoscuta cu denumirea de ”Marea Depresiune”. In decursul unui singur an, Dillinger a devenit o ”celebritate” din cauza omorurilor si a jafurilor pe care el si gasca lui le-au realizat. Insa, cariera si viata faimosului gangster american a fost curmata de interventia Anei Cumpanas, poreclita si ”Femeia in Rosu”. Numele lui John Dilinger a fost pe prima pagina a marilor ziare din anii 1933-1934, fiind considerat unul dintre cei mai mari infractori din perioada ”Marii Depresiuni” americane. S-a nascut pe 22 iunie in 1903, in Oak Hill, Indianapolis. La varsta de 20 de ani, Dillinger a realizat primele infractiuni, spune Decopera.ro.

O studenta a mintit ca a fost violata de un taximetrist. Ce a suparat-o pe tanara. O studenta la Criminalistica a fost arestata dupa ce a adus acuzatii mincinoase la adresa unui taximetrist. Sophie Pointon, in varsta de 22 de ani, le-a spus politistilor ca a fost violata de catre un taximetrist, noteaza The Telegraph. Incidentul s-a petrecut in zorii zilei de 22 aprilie, atunci cand tanara se intorcea de la o petrecere. Se pare ca tot scandalul a plecat de la refuzul taximetristului de-a accepta banii tinerei, care erau imbibati in uleiul de la kebab, noteaza The Telegraph. Furioasa, Sophie s-a dus la politie pentru a-l acuza pe barbat de viol. In cele din urma, declaratiile tinerei s-au dovedit a fi nefondate, conform Stirile ProTv.

Un grup de cercetatori a realizat inventia viitorului: telefonul care nu foloseste baterie. Una dintre cele mai mari anxietati ale omului modern este acea bara din dreapta ecranului telefonului care arata cata energie mai are telefonul. Multumita savantilor de la Universitatea Washington, aceasta problema poate deveni de domeniul trecutului. Acest dispozitiv, care deocamdata arata ca placa ce se afla in spatele tastaturii, se poate alimenta folosind energia din jur. Altfel spus, atrage electricitatea din aer. Fara avertizari de terminare a bateriei, fara incarcatoare si fara baterii externe, dispozitivul pune bazele telefonului viitorului, care deocamdata, dupa cum arata imaginea de mai sus, este doar in faza de demonstrare a conceptului, scrie Curiosity. Telefonul foloseste celule solare pentru a obtine energie de la lumina si poate sa recepteze semnale radio de la un emitator localizat la circa 10 metri distanta. De aceea, daca nu punem aceste emitatoare practic peste tot, telefonul nu va fi prea mobil, de aceea se cauta solutii alternative la aceasta abordare, potrivit Descopera.ro.

Un cont de Instagram iti arata cele mai urate lucruri de pe internet. Doi designeri au curatoriat cele mai hidoase cacaturi de pe Instagram. De cand a aparut Instagramul, s-au publicat pe el patruzeci de miliarde de postari, dintre care majoritatea sunt cacaturi: mancare care arata scarbos, arta proasta, efecte de editare nasoale si selfie-uri cu descrieri penale. Singura noastra consolare cand scrolam printre aceste mizerii e ca probabil persoana din spatele lor are intentii bune. Probabil crede din toata inima ca exista cineva in lumea asta caruia ii plac genul ala de cacaturi. Asadar ce se intampla cand oamenii publica special numai cele mai oribile lucruri pe care le gasesc? Sebastien Mathys si Jonas Nyffenegger sunt creatorii celui mai oribil cont de Instagram, @UglyDesign. Tipii astia si-au asumat misiunea de a publica doar crema cremelor din partea sinistra a designului, o strategie care le-a adus vreo saizeci de mii de followeri, scrie Vice.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro