Sari direct la conținut

Faze tari: Fotografiile cu care Elodia agata pe net, cel mai puternic pitic ridica 3 kg, iar filmul lui Paris Hilton a avut incasari de…9.000$

HotNews.ro

1. Poze nestiute cu Elodia de pe vremea cand agata pe mess. Blogul piticu.ro a publicat in premiera doua poze pe care Elodia le trimitea pe messenger diversilor baieti cu care vorbea. Gurile rele spun ca pe langa individul din Afganistan cu care Elodia se pare ca avea o idila sub ochii lui Cioaca, Elodia folosea siturile de social networking romanesti pentru a isi gasi parteneri de o seara sau alta.

2. Un nou esec: filmul lui Paris Hilton a avut incasari de…9000$. Ultima pelicula in care joaca Paris Hilton a avut incasari de doar 9000$, dupa un week-end de spectacole.Criticii au considerat acest nou esec al divei „jignitor chiar si pentru ea”, scrie Romantica.

3. „Hotii de la PD-L fura curent de la reteaua publica!”. Senatorul PC Marius Marinescu a declarat, ieri, ca sediul PD-L din Aleea Modrogan este conectat ilegal la reteaua publica de curent electric, iar acest lucru arata ca sediul este „un simbol al hotilor”, citeaza Cancan.

4. Florile rosii, interzise in Arabia Saudita, pentru ca „invita la adulter. Guvernul Arabiei Saudite a interzis comercializarea trandafirilor rosii in perioada Valentine’s Day . Toti florarii din capitala Ryad au fost anuntati ca nu mai pot vinde flori colorate in rosu – simbolul iubirii in intreaga lume, pentru ca invita la adulter, scrie Gandul.

5. Manechinele nu se spala! Stilistul Mircea Barbulescu se plange de fotomodelele romance ca nu fac dus si imbiba rochiile cu miros de transpiratie, scrie Click. “E uimitor sa vezi niste fete de 20 de ani, manechine, nu oameni ai strazii, care nu se spala. Ele put a transpiratie atat de tare ca e imposibil dupa aceea sa mai vinzi creatia respectiva!”, a declarat indignat acesta.

6. El e cel mai puternic pitic din lume. Are 19 ani si e o mare vedeta in India. Supranumit Romeo, tanarul Aditya Dev face de mai bine de doi ani body building. Cantareste 9,07 kilograme, dar este suficient de puternic sa ridice greutati de 3 kilograme, scrie Libertatea.

7. Sutienul cu aloe vera si vitamina E. Conform designerilor, noile modele de lenjerie Belcor sunt realizate dintr-o fibra speciala in a carei structura au fost incorporate microcapsule de aloe vera si vitamina E, substante extrem de pretioase datorita proprietatilor lor de hidratare si intinerire a pielii, scrie Cancan.

8. Putin inchide o universitate pe motiv ca ar putea sa arda. Kremlinul a inchis una dintre cele mai importante universitati din Rusia, intr-un atac fara precedent impotriva libertatii academice, noteaza publicatia britanica „The Guardian”, citat de Gandul. Universitatea a fost fortata sa isi inchida portile dupa ce reprezentanti ai puterii au decretat ca imobilul in care functiona, o cladire istorica, este “in risc de a arde complet intr-un incendiu”.

9. „Fara aranjamente nu luam titlul!” Gigi Becali a dezvaluit faptul ca cel care l-a invatat cum merg treburile in Liga I a fost Victor Piturca, scrie ProSport. Piturca cunostea manevrele pe care le faceau rivalele pentru a lua titlul si ii spunea: „Tu nu vezi ca aia tac si fac, folosesc arme neconventionale?! Fa si tu la fel, nu mai vorbi despre treburile astea! Fara aranjamente, nu castigam campionatul!”.

10. Porcusor cu pata in forma de inima. Un porcusor din Taynton, Marea Britanie, a devenit un adevarat magnet pentru locuitorii din zona. Datorita faptului ca animalutul are pe spate o pata sub forma de inima si pentru ca se apropie Sfantul Valentin (Ziua Indragostitilor), stapanii lui i-au pus numele de Valentine, scrie Libertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro