Sari direct la conținut

Faze tari: I s-a blocat vibratorul in fund; Intr-un bloc din New York traiesc doar femei, majoritatea lesbiene; Un cuplu din Elvetia a platit 800 de lire pentru a fi injurat la nunta

HotNews.ro
faze tari, Foto: Colaj foto
faze tari, Foto: Colaj foto

Un cuplu din Elvetia a platit 800 de lire pentru a fi injurat la nunta! Pe tot parcursul evenimentului cei doi au zambit fericiti crezand ca li se recita vorbe cu conotatie spirituala. Din contra, oamenii din Maldive le adresau injurii aleatorii si faceau bascalie pe seama infatisarii miresei. Intamplarea a starnit o adevarata controversa in insule deoarece autoritatile se tem ca turistii se vor feri sa ii viziteze pe viitor. Presedintele le-a cerut scuze public celor doi, scrie Cancan.

Criminal in serie baga spaima in curve. Mai multe cazuri de prostituate ucise in Elvetia si Austria, in ultima vreme, au bagat spaima in practicantele celei mai vechi meserii din lume. Au intrat in alerta si prostituate din Germania si Ungaria, dupa ce s-au semnalat si acolo agresiuni la adresa curvelor. Se crede ca un ucigas in serie actioneaza in acele zone. Primul caz din Elvetia a fost al unei braziliene de 45 de ani, numita Keisse, care a fost gasita ciopartita recent la etajul cinci al unei cladiri din orasul Biel. Prostituatele din Viena sunt de asemenea in panica. Un ucigas omoara curve si le da foc. Ultima sa victima a fost bulgaroaica Petia Filkova, informeaza Click!

Cel mai inteligent copil din lume lucreaza pentru Microsoft. Un copil in varsta de 11 ani de origine egipteana are IQ-ul de 155 si iubeste matematica si informatica. Micul geniu a fost remarcat de cei de la Microsoft si a fost introdus in echipa de tehnicieni. Nu stim cum va imbina baiatul serviciul cu studiul deoarece a fost acceptat si la Universitatea Americana din Cairo. „Tatal meu mi-a descoperit abilitatile pe cand aveam trei ani, cand am rezolvat niste calcule multiple pe care le avea de facut sora mea mai mare”, a declarat baiatul, citat de Cancan.

O femeie a nascut gemeni de culori diferite. Un cuplu de britanici a socat lumea intreaga dupa ce femeia a facut doi copii, de doua culori diferite. Britanica, in varsta de 21 de ani, sustine ca faptul ca a nascut cei doi copii i-a adus notorietate si ca nu se plange de vizitatori. Chiar ea a dezvaluit ca zilnic ii bat la usa necunoscuti care vor sa vada baietelul care seamana mamei si surioara lui geamana, ce seamana leit cu tatal caucazian, potrivit Click!.

I s-a blocat vibratorul in fund. Interventie. O suceveanca de 50 de ani a ajuns in weekend la spital dupa ce, in timpul unei partide de sex cu sotul ei, si-a bagat un vibrator in anus. Jucaria sexuala a ajuns insa in rect si nu a mai putut fi scoasa decat prin interventie, sub anestezie generala. „Oamenii erau extrem de jenati, au vrut sa-si imbunatateasca viata sexuala si s-a terminat prost”, a declarat purtatorul de cuvant al spitalului, doctorul Tiberius Bradatan, titreaza Cancan.

Intr-un bloc din New York traiesc doar femei, majoritatea lesbiene. Exista cluburi pentru lesbiene sau homosexuali, toalete separate pentru cele doua sexe, dar pana mai recent nu se auzise si despre blocuri numai pentru femei sau barbati. Aceasta este situatia unei cladiri cu apartamente din New York, SUA, unde traiesc numai femei. Mai mult, peste 50% dintre ele sunt lesbiene. Autoritatile au sarit in sus la aflarea vestii, spunand ca asa ceva nu e posibil si ca este vorba despre discriminare, anunta cotidianul New York Post. Totusi, administratorul blocului a spus ca din 1989 de cand a fost dat in folosinta, nici un barbat nu a incercat sa inchirieze un apartament acolo, astfel incat nu este vina nimanui, relateaza Libertatea.

O pisica a fotografiat o fantoma! Distileria Jura este veche de 200 de ani, iar noii proprietari au decis sa o renoveze si sa o transforme intr-o pensiune unde povestile cu fantome prind viata. Pentru a se convinge ca locuinta este bantuita, acestia au montat o minicamera pe motanul lor Elvis si l-au trimis in inspectie. Animalul a surprins imaginea a ceea ce pare a fi o fantoma. Oricine isi doreste sa petreaca cel putin o noapte in distileria bantuita o poate face in schimbul sumei de 2.500 de lire sterline pentru intreaga constructie, anunta Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro