Sari direct la conținut

Faze Tari: Il invidiezi? A avut erectie 17 ore; Cum arata femeia din Marea Britanie care spune ca este prea frumoasa pentru site-urile de matrimoniale; S-a insurat cu mama sa cu binecuvantarea tatalui

HotNews.ro
FAZE TARI, Foto: Colaj foto
FAZE TARI, Foto: Colaj foto

Il invidiezi? A avut erectie 17 ore. O noapte de amor cu iubita l-a bagat in spital pe un britanic de 23 de ani din North Yorkshire. In urma partidei de sex, Jason Garnett a ramas cu erectie si nu s-a sfarsit decat dupa 17 ore de „extaz”, scrie ziarul „The Sun”. La inceput, tanarul credea ca-i cel mai fericit barbat de pe planeta. Insa, cand a constatat ca barbatia buclucasa nu sta la locul lui, Jason a inceput sa se ingrijoreze. De rusine, nici macar la serviciu nu s-a dus in ziua aia. Din nefericire pentru tanar, extazul s-a transformat in agonie, acesta descriindu-si experienta drept „cea mai rusinoasa din viata lui”. Dupa 8 ore, in care organul sa sexual era tot in erectie, Jason a decis sa mearga la spital. Durerile erau insuportabile iar situatia il jena foarte mult, scrieClick.

Cum arata femeia din Marea Britanie care spune ca este prea frumoasa pentru site-urile de matrimoniale. Paula Jayne Allen, din Marea Britanie, in varsta de 33 de ani, considera ca era prea frumoasa pentru site-urile de matrimoniale, motiv din cauza caruia nu si-a gasit perechea pe aceastea. Paula spune ca este mult mai usor pentru femeile care nu sunt atragatoare sa-si gaseasca un partener pe aceste site-uri, potrivit Daily Mail. „Sunt slabuta, am parul blond, ochii albastri si am lucrat si ca fotomodel. Mi-a fost foarte greu sa gasesc un barbat care sa ma vada drept mai mult decat o bucata de carne”, a spus Paula. Femeia a ajuns sa-si caute perechea pe internet dupa ce s-a saturat de avansurile barbatilor din cluburi, care cautau doar o aventura de o noapte, anuntaStirileProtv.ro.

S-a insurat cu mama sa cu binecuvantarea tatalui! O poveste cum nu s-a mai auzit! Un barbat s-a casatorit cu mama lui. La nunta a venit chiar si tatal lui. Casatoria lui Eric Holder, de 45 de ani, cu Elisabeth Lorentz, in varsta de 48 de ani, s-a facut sambata, 4 octombrie, dupa o batalie de luni de zile in justitie. Elisabeth a fost mama vitrega a mirelui. Mai precis, ea a fost sotia tatalui lui Eric! Iar casatoria intre fii si parinti vitregi este ilegala in Franta. Circa o suta de persoane au participat la nunta care a avut loc in satucul Dabo din nord-estul Frantei. Elisabeth a fost casatorita cu tatal lui Eric din 2003 pana in 2012. Ea nu are nici o legatura de sange cu fiul sotului sau, pe care l-a ales drept noul sot, informeazaClick.

De ce nu au reusit japonezii sa imperecheze doua hiene. Ingrijitorii de la „Maruyama Zoo”, din nordul orasului Sapporo, au petrecut 4 ani incercand sa imperecheze cele doua hiene, pe nume Kami si Kamutori. Dupa ce le-au pus in aceeasi cusca in speranta ca se vor reproduce si au vazut ca nu se intampla nimic, ingrijitorii gradinii zoologice s-au hotarat, intr-un tarziu, sa verifice sexul celor doua animale si nu mica le-a fost mirarea sa afle ca sunt masculi. Scuza, sustinuta si de specialisti, a fost ca e dificil sa determini sexul unei hiene doar examinand partile exterioare ale organelor, fiind necesar un examen cu ultrasunete, dar si analize hormonale, scrieLibertatea.

Un bucatar si-a omorat si gatit iubita, apoi s-a sinucis. Un barbat din Australia e acuzat ca si-a ucis iubita si a gatit-o, iar dupa si-a taiat gatul. Politia din orasul Brisbane a intrat in apartamentul pe care Marcus Volke, un bucatar australian de 28 de ani, il detinea cu iubita lui, Mayang Prasetyo, dupa ce un vecin s-a plans ca simte un miros ciudat, de carne putrezita. Conform site-ului Gawker.com, Volke a fugit de oamenii legii cand acestia au intrat in locuinta lui. Si-a taiat apoi gatul pe o straduta din apropiere, iar trupul i-a fost descoperit intr-un container. In apartament, politia a gasit bucati din Presetyo intr-o oala aflata pe aragaz, iar alte parti in pungi de gunoi. Vecinii au povestit ca cei doi se mutasera recent in apartament si ca i-au auzit certandu-se violent cu o saptamana inainte de crima, anuntaClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro