Sari direct la conținut

Faze Tari: O brutarie anunta pe Twitter cand scoate painea; Vinde spatiu publicitar pe cravata purtata la nunta ca sa-si ia masina; S-a maritat cu politistul care a amendat-o, iar sotul inselat i-a bagat amantului o sticla in fund

HotNews.ro

O brutarie anunta pe Twitter cand scoate painea. O brutarie londoneza a pus in aplicare un sistem de alerta pe Twitter, site de mini-mesaje, care le permite clientilor sa stie exact cand sa vina sa gaseasca painea calda abia scoasa din cuptor. „BakerTweet”, lansat marti, a fost conceput de firma Poke London, specializata in lansarea de proiecte legate de noile tehnologii, scrie Libertatea.

Sotul inselat i-a bagat amantului o sticla in fund. Un barbat in varsta de 34 de ani a fost internat si operat de urgenta, la Spitalul Fundeni din Capitala, dupa ce a fost adus cu o sticla de bautura infipta in anus. Pacientul ar fi fost victima unui sot gelos care s-a razbunat cu sadism, scrie Cancan.

Si caii au parte de atentia stilistului. Cu siguranta ati vazut caini sau pisici cu coafuri asemenea oamenilor, dar se pare ca moda s-a extins la cai, informeaza The Telegraph. Julian Wolkenstein, un fotograf profesionist, sustine ca ideea i-a venit in momentul in care vorbea cu un prieten la telefon. „Ideea de a fotografia cai cu coafuri ciudate mi-a venit in timp ce vorbeam la telefon cu un prieten. Acesta mi-a zis: << Stii ce ar fi distractiv? Sa fotografiem cai cu coama aranjata ciudat.>>” a declarat Julian, citat de Gardianul.

Vinde spatiu publicitar pe cravata purtata la nunta ca sa-si ia masina. Un tanar din Sibiu a gasit o metoda inedita de a-si recupera o parte din cheltuielile de nunta si incearca sa vanda spatiu publicitar pe cravata pe care o va purta in ziua nuntii, scrie Libertatea.

Si-a pierdut cunostinta scufundandu-se la 100 de metri fara tub de oxigen. Sara Campbell, din Marea Britanie, a stabilit in urma cu 6 zile un record mondial, scufundandu-se la 96 de metri adancime in ocean, fara tub de oxigen. Miercuri, femeia a incercat sa isi doboare propriul record, scufundandu-se la 100 de metri adancime, dar nu a mai putut sa ajunga la suprafata fiindca si-a pierdut cunostinta, informeaza Daily Mail. Britanica nu a fost deloc dezamagita de esecul de miercuri, spunand ca se va odihni cateva zile, dupa care va incerca din nou sa coboare la aceeasi adancime, noteaza Gardianul.

S-a maritat cu politistul care a amendat-o. Sally-Ann Spruce de 24 de ani din Marea Britanie s-a casatorit cu un politist de trafic, dupa ce acesta „a tras-o pe dreapta” si a amendat-o. “Cand mi-a zambit, m-am indragostit pur si simplu de el. Am inceput sa vorbim si urmatorul lucru pe care il stiu e ca ieseam impreuna in oras”, a povestit femeia, citata de Libertatea.

Cea mai batrana persoana din lume si-a sarbatorit cea de-a 115-a zi de nastere. Cea mai in varsta persoana din lume si-a sarbatorit luni cea de-a 115-a zi de nastere, informeaza Associated Press. Gertude Baines, din Los Angeles, a primit de ziua sa o felicitare de la presedintele Barack Obama si doua torturi. Femeia a intrat in cartea recordurilor dupa ce precedenta detinatoare a recordului, in varsta de 115 ani, a decedat in luna ianuarie, noteaza Gardianul.

Filmul porno pe un monument istoric, amendat. Doua cupluri au fost amendate de un tribunal francez pentru ca au facut un film pentru adulti langa monumentul istoric Vimy Ridge, statuie ridicata in memoria trupelor canadiene cazute acolo in Primului Razboi Mondial, noteaza Libertatea.

Sutienul cu memorie. Renumita companie americana de lenjerie intima Victoria’s Secret a lansat pe piata sutienul cu memorie. Acesta e dotat cu un cip care permite sutienului sa se muleze pe sani si sa retina forma dorita, noteaza Cancan.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro